Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.10.2009, 19:06   #5
Sławekk

Sławekk's Avatar

Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Sławekk jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 3 tygodni 11 godz 43 min 30 s
Domyślnie

Przede wszystkim jeśli już głos w towarzystwie zabiera kobieta to myślę , że warto by było wstrzymać się od określeń typu: przestańcie pierdolić..... trochę wysiłku w to co się chce przekazać jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Pisanie po raz dziesiąty , żeeee NIE... bo nie przyjedzie 500, czy 300 osób , a jest to ileś % nie ma sensu . Czy , żeeee dla 500 osób ciężko jest coś zorganizować ( podaje się ilośc miejsc w ośrodki i kto pierwszy)
Ludzie którzy podejmują pruby rozważnej dyskusji biorą to pod uwagę.... liczą się z tym.

To , że w ostatniej chwili zrezygnuje osoba X czy Y... jest z różnych względów oczywiste ...to się zdarza .

To , że anonimowi ludzie to większa możliwość kradzieży...... pewnie taka sama jak niechlujstwo, zapominalstwo i niedbalstwo o to by takie rzeczy nie miały miejsca . Ale z tym trzeba walczyć.

Ciężko jest budować coś z ludzmi , dla których codzienne wstawanie z łóżka jest niczym innym jak tylko początkiem wielkiej lawiny problemów , które czychają już za drzwiami sypialni .
Łatwiej jest przybrać postać nadonsanego pawia i krytykować każdą inicjatywę .

Co do Rumuni.... i ludzi z forum .....
każdy kraje jak mu staje , jedni muszą sobie coś udowadniać inni wprost przeciwnie..... znają swoje możliwości i zaręczam cie Gregu , że byś się zdziwił.

Co do organizacji tego wypadu to jeśli wiedziałeś , że są ludzie zainteresowani , a w tym ja , mogłeś podać wstępny zarys dat czy chociaż coś co pozwoli na uniknięcie zmiany decyzji . Lecz ty siedziałeś cichutko jak mysz pod miotłą( selekcja ?), a po tym jak Chomik postanowił zorganizować zakończenie , a ja się wpisałem na listę ...ty cedzisz informacje . Ta decyzja , choć przyznam trudna była kontynuacją mojego postrzegania tego forum , tej społeczności. Tego o czym pisałem wcześniej . Pewnie kiedyś zmienię zdanie , ale dzisiaj jestem optymistą i wierzę przynajmiej w tych , którzy mają ochotę coś zrobić .

P.S

Nikt nam nie obiecuje , że będzie łatwo . Życie pisząc scenariusz dokonuje korekt , ale dorośli ludzie wiedzą o tym. Łatwiej się pogodzić z problemami , które czychają , niż z ludzimi którzy nie chcą , a jeszcze przybierają pozę nadonsanych .

.... Nie mam ochoty się wysilić( mam inną wizję ) zostawiam temat tym , którzy jeszcze nie umarli .......
Sławekk jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania