![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | ||||
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Jorg, dobrze kombinujesz ale nie do końca ..
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest wiele ładniejszych miejsc ![]() Długi weekend majowy odpada - sporo ludzi planuje wtedy wypady .... To takie moje luźne uwagi ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Autobanned.
![]() |
![]() hehe - to może "odkryję" swoje intencje: chciałem ustawić skrajnie "ucywilizowany" lub inaczej mówiąc zinstytucjonalizowany pogląd na organizację - jako przyczynek do dyskusji. Wszak jakieś ramy by się przydały - dery z lewej - ja z prawej ![]() ![]() ![]() No i mamy demokrację ![]() PS Jak będzie ten miły "obowiązek", a może "zobowiązanie" "ciążyć" na WTA - to się zgłaszam, do teamu ... mam nadzieję, że pod "przywództwem" huberta ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez jorge : 12.10.2009 o 17:08 Powód: aby "politycznie" nie było |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Chyba nie do końca dobrze zrozumiałeś dery'ego
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
Co do pojęcia liderów. Widzę, że niektórzy za dużo oglądają telewizji, a zwłaszcza wiadomości na temat chyba partii politycznych (nie do ciebie Hubi ![]() Czytając rozważania odnośnie organizacji zlotu wylania mi się o to taki obraz (pewnie tylko Dzieju zrozumie jako pirat śródlądowy ![]() Płyniemy ciężką szalupą do przystani pt. "Zlot", ale na dziesięciu chłopa tylko dwóch wiosłuje. Reszt patrzy w niebo i mówi: peace & love Efekt zamiast do przystani znosi nas na mieliznę można i tak. Jest za to cholernie spontanicznie.........Pytanie tylko takie: chcemy do przystani, czy siedzieć na mieliźnie ![]() Hubercie nie da się ukryć, że są osoby z którymi można zrobić zlot na 500 osób i to z "bananem" na twarzy - myślę o tej właśnie przywódczyni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Hmmm - jeśli chodzi o mnie - to powtarzam - żartowałem. ![]() Na poważnie - kończąc ze swojej strony teorię: najbliższe jest mi pojęcie zlotu jako mieszanka wypowiedzi: leny, huberta i pku. Teraz czekam na działanie - do dyspozycji zostaje w ramach WTA ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Uwaga !!! Zamawiam pierwszy taniec na obojętnie jakim zlocie (jeśli można) z Leną ![]() Ostatnio edytowane przez Kazmir : 12.10.2009 o 18:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Jeśli to nie sarkazm to dziękuję ![]() Podoba mi się opis sytuacji wg ENDRIUZET - myślę, że szanowny Pan zbliża się do "złotego środka". ![]() Kaźmir jak nie wykończysz leny w tańcu - to i ja chętnie poproszę szanowną Panią. ![]() Kończąc swoje "mieszanie" w tym wątku - 23 mi pasi - zwłaszcza, że imieninuję się w tym dniu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Motocykl: chwilowo rower
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 20 godz 20 min 37 s
|
![]() Cytat:
![]() Jakby to nie było - moje zdanie jest takie, że ludzie głosują kasą oraz że nie da się zadowolić wszystkich. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Nie no Panowie - żartuję trochę sobie (również z siebie - mam "angielskie" poczucie humoru) - bo się na początku lekko nerwowo zrobiło - pku ja daleki jestem od oceniania i Ciebie i derego ![]() ![]()
![]() |
![]() |