![]() |
#911 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Motocykl: RD03
![]() Online: 5 dni 13 godz 22 min 19 s
|
![]()
Głównie chodzi mi o różnice w zawieszeniu, bo niby coś tam poprawili, ponoć inne siedzenie, wylot ciepłego powietrza. I czy ma ktoś porównanie, czy gra warta świeczki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 | |
![]() Online: 10 godz 36 min 41 s
|
![]() Cytat:
![]() Napisałem, że odpuściłem bo chodziła mi po głowie zmiana i zakup modelu 2025 Zdecydowałem, że na razie zostaję z CRF 300L 2022 Chcę się przejechać KTM 390 enduro R bo też go rozważam Skoro nie poprawili zawieszenia w 300L nie sądzę, żeby zrobili to w wersji Rally Ostatnio edytowane przez wierny : Dzisiaj o 07:40 Powód: Połączenie postów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
![]() Online: 5 dni 13 godz 22 min 19 s
|
![]()
Czad GPT mówi co innego:
W modelu Honda CRF300 Rally na rok 2025 wprowadzono szereg usprawnień w porównaniu do wersji z 2024 roku, koncentrując się na poprawie komfortu jazdy, efektywności chłodzenia oraz nowoczesnym wyposażeniu. �� Usprawnienia techniczne Zoptymalizowany układ chłodzenia: Nowy wentylator chłodnicy oraz przeprojektowana osłona boczna skuteczniej kierują gorące powietrze z dala od kierowcy, co zwiększa komfort termiczny podczas jazdy w upalne dni lub w terenie. Zawieszenie: Zmieniono ustawienia tłumienia zarówno w przednim widelcu Showa 43 mm, jak i w tylnym zawieszeniu Pro-Link, co przekłada się na lepszą kontrolę i komfort jazdy w różnorodnych warunkach terenowych. �� Nowoczesne wyposażenie Oświetlenie LED: Model 2025 wyposażono w nowe, kompaktowe kierunkowskazy LED, które uzupełniają charakterystyczny asymetryczny podwójny reflektor LED, poprawiając widoczność i nowoczesny wygląd motocykla. Gniazdo USB-C: Dodano opcjonalne gniazdo USB-C, umożliwiające ładowanie urządzeń mobilnych podczas jazdy. ďż˝ďż˝ď¸ Dodatkowe zmiany Zgodność z normą Euro 5+: Silnik został dostosowany do bardziej rygorystycznych norm emisji spalin Euro 5+, co świadczy o dbałości producenta o środowisko. 1000ps.com Nowa kolorystyka: CRF300 Rally na 2025 rok dostępna jest w wersji kolorystycznej Extreme Red z niebiesko-białymi grafikami, nadając motocyklowi świeży i dynamiczny wygląd. Podsumowując, Honda CRF300 Rally 2025 oferuje ulepszenia, które zwiększają komfort, funkcjonalność i zgodność z aktualnymi normami, czyniąc go jeszcze bardziej wszechstronnym motocyklem do jazdy zarówno w terenie, jak i na co dzień. Pytam, czy warto ? tych co jeździli na 2024/2025 Bo, jak mam kupić z 2024 za 28000 i dołożyć do zawieszenia 3-4 tys. to może lepiej kupić 2025 i mieć młodszego i od razu zrobione oryginalnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Modyfikacje Husqvarna 701 | 7Greg | Husqvarna 701 | 502 | 02.11.2024 11:05 |
Modyfikacje przy DCT | mdxmd | NAT - Warsztat | 30 | 03.04.2019 10:02 |