![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Warszawa
Motocykl: loading...
Przebieg: wtv
![]() Online: 3 miesiące 4 dni 14 godz 12 min 20 s
|
![]()
TRK nie jeździłem jeszcze ale zeszłej wiosny testowałem Leoncino 800. I tam dramat jakościowy jest. Subiektywnie oczywiście, każdy jakiś swój próg bólu ma. Ale za tego gniotka to nie wiem czy bym 20k chciał dać. Z drugiej jednak strony 35k za XRV też bym z kiermany nie wyciągnął. 30k też nie. Ani 25.
Ale jest rzecz ważniejsza, o której wspomniałeś Raptorze: Jeżeli marzył Ci się nowy motocykl - bierz, Jeżeli marzyła Ci się XRV - bierz. Zakładam się o przekonanie, że wiele z osób piszących nie tylko w tym temacie ale i na forum ogólnie miało takie same albo podobne marzenia i już je zrealizowali. Stąd jest możliwość ponarzekania i pokazania swojej mądrości. A wszystko sprowadza się do tego: Twój chajs, Twoje marzenia, twój motocykl. Kupisz nowe Benelli - będziesz wiedział jak jeździ nowe Benelli. Kupisz XRV - będziesz wiedział jak to jest mieć XRV. Peace. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ja tam się nie znam ale Vstrom 650 xt kosztuje nowy od 38500 to bez sensu robić testy na samym sobie. Czy to jest dużo czy mało ale świętego spokoju nie wycenisz, nie mówiąc o nerwach.
![]() poprawka Xt kosztuje 39900, zwykły 38500 https://www.otomoto.pl/motocykle-i-q...-ID6G7xGI.html
![]() |
Tags |
africa twin , benelli , trk702x , xrv750 |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Benelli SRT | Ronin78 | Inne - dyskusja ogólna | 0 | 18.04.2021 22:03 |
Benelli Trk 800 | Ronin78 | Inne - dyskusja ogólna | 11 | 14.10.2020 11:24 |
Benelli TRK 502 X | mdxmd | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 04.01.2020 20:41 |