|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
W materiale wrzuconym przez Horizon jest wzmianka o zużyciu paliwa. Prawie 7L? Czy to nie za dużo, jak na taki nowoczesny sprzęt?
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
No to teraz ja, po kolei
![]() Jakbym miał 50k na ten cel? Nie wiem, do samego motocykla nic nie mam poza tym że tak jakoś nie do końca mi się podoba. Etap trampków w różnej postaci mam za sobą. Wizualnie jakoś mam wrażenie że projektant wydechu w tym trapmku nowym pił sake razem z tym co projektował lampę w nowym V-Stromie 800. Ale wiem co bym zrobił mając taką kasę z celem zakupu motocykla. Zostawiłbym moją obecną niemiecką pralkę bo ją całkiem lubię i tylko dokupił 300L lub Rally do pary. Cytat:
![]() Nie, ja nie kupuję - nie stać mnie chyba, więc zostaję z nastoletnim GSem. A raczej, o tak: Nie, ja nie kupuję - nie stać mnie, zostaję z nastoletnim GSem. Lub wprost: Nie, ja nie kupuję, zostaję z nastoletnim GSem. Póki co muszę rozczarować... walki były i jeden taki kolega z Podlasia był ich sprawcą ![]() Pozdrawiam zimny |
|
![]() |
![]() |