|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 7 godz 59 min 21 s
|
![]()
Haixy tak samo jak i meindl robił kiedyś pancerne buty. Teraz to jest loteria. W moich ostatnich haixach odpadła podeszwa. O dziwo ostatni sezon przeszedłem oraz przebiegałem po górach po suchym w adidasach terrex trail 3 czy jakoś tam. Wytrzymały dzielnie. Super na błoto i kamienie. Starł się już protektor trochę ale nic nie pękło i nie odpadło. Żona ten sezon biega w Hokach i bardzo chwali je. Ostatnie biegi miała ponad 100 km. Wcześniej głównie salomony ale również jakość spadła. Inov-8 są ok ale mają słabą amortyzację a to jest bardzo ważne wbrew pozorom. Takie moje spostrzeżenia.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2021
Miasto: Świat równoległy
Motocykl: Wrublin 300KM
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 9 godz 32 min 12 s
|
![]()
Coś z tymi podeszwami meindla jest nie tak, bo osobiście (przez kolegów użytkowników) poznałem trzy takie przypadki wciągu 10- ciut lat. Buty z wyższej półki.
Sam kupiłem ich army gore bo dałem ledwie 400zl trzy lata temu. Jednak nie żałuję ale ten but swoje waży. Do biegania nie bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Buty trekkingowe Bona (Aliexpress) recenzja | wojtekk | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 29 | 01.05.2021 22:06 |
Vanucci - polecacie? | monah | Ciuch Afrykańczyka | 20 | 09.02.2009 10:46 |