Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 16.01.2021, 19:23   #1
Navaja

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Halinów
Motocykl: BMW R 100 S, R 1200 GSA
Navaja jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 3 godz 34 min 37 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał wooocash Zobacz post
Możesz zrobić początek od granicy z Czarnogórą i przez Theth wrócić przez Prekal do cywilizacji. To taki wyznacznik reszty i jeśli przejazd przez Prekal będzie dla Ciebie trudny to nawet nie myśl o jechaniu dalej.
wooocash
Z całym szacunkiem do Ciebie ale gościu ma 65 lat, przejechane 50 kilo na moto na asfalcie (sam o tym pisze) a Ty mu doradzasz kompletną pętlę Theth?
To nie jest może jakiś mega hardcore ale wymaga pewnych umiejętności i doświadczenia. Może i jest do zrobienia dla kogoś kto jest świezy w jeżdzie w terenie ale pod warunkiem, że pojedzie w towarzystwie bardziej obytych kompanów.

Widziałem tam gierojów na GS z kuframi i pasażerkami i jednego kozaka na ZRX 1100, którzy się wybrali w dalszą trasę w kierunku Prekal. Na ich szczęscie jeszcze przed wodospadem spotkali ich pracownicy leśni, którzy widząc ten styl jazdy powiedzieli im, że droga dalej jest nieprzejezdna.
Ludzie się naoglądają youtuba i myślą a co tam ja nie dam rady?

adamg24
myślę, że Matjas nie miał nic złego na myśli. Może byłoby łatwiej jakbyś się zdecydował na jakiś kierunek, poczytał relację dotyczace tych okolic i wtedy będąc bogatszy o wiedzę mógł zadawać konkretne pytania.
Navaja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania