Cytat:
Napisał wooocash
Możesz zrobić początek od granicy z Czarnogórą i przez Theth wrócić przez Prekal do cywilizacji. To taki wyznacznik reszty i jeśli przejazd przez Prekal będzie dla Ciebie trudny to nawet nie myśl o jechaniu dalej.
|
wooocash
Z całym szacunkiem do Ciebie ale gościu ma 65 lat, przejechane 50 kilo na moto na asfalcie (sam o tym pisze) a Ty mu doradzasz kompletną pętlę Theth?

To nie jest może jakiś mega hardcore ale wymaga pewnych umiejętności i doświadczenia. Może i jest do zrobienia dla kogoś kto jest świezy w jeżdzie w terenie ale pod warunkiem, że pojedzie w towarzystwie bardziej obytych kompanów.
Widziałem tam gierojów na GS z kuframi i pasażerkami i jednego kozaka na ZRX 1100, którzy się wybrali w dalszą trasę w kierunku Prekal. Na ich szczęscie jeszcze przed wodospadem spotkali ich pracownicy leśni, którzy widząc ten styl jazdy powiedzieli im, że droga dalej jest nieprzejezdna.
Ludzie się naoglądają youtuba i myślą a co tam ja nie dam rady?
adamg24
myślę, że Matjas nie miał nic złego na myśli. Może byłoby łatwiej jakbyś się zdecydował na jakiś kierunek, poczytał relację dotyczace tych okolic i wtedy będąc bogatszy o wiedzę mógł zadawać konkretne pytania.