![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Kiedyś... pracowałem z kolesiem który całymi dniami zajmował się kalibracją i naprawą kluczy dynamometrycznych. ArtiZet zdaje się również go poznał
![]() Nie chcę tu dokładać do pieca co mówił na temat poszczególnych marek ale kiedyś przyniosłem swojego wskazówkowego potwora 20-200Nm no i w podłodze powstały wgniecenia od naszych opadniętych kopar. Na profi stanowisku testowym ten klucz za niecałe 80złych obronił sie koncertowo. Wiadomo... trza patrzeć jak się kręci bo nie klika itd. ale jest niezabijalny. Taka ciekawostka. M p.s. Kurol - niezłe jest to, ze jak się klucz/adapter przekręci o 90 stopni to nic nie trza przeliczać ![]()
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jaki klucz dynamometryczny ? | chomik | Regularne czynności serwisowe | 148 | 24.01.2024 22:57 |