![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2017
Miasto: Marynino
Motocykl: NAT`18
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 7 godz 19 min 56 s
|
![]()
Byłem i ja pooglądać nowości...
Jechałem z ostrożnym nastawieniem na zmiany...ale po przymiarkach nabrałem wigoru ![]() Mała w ogóle nie przemawia, przy tej cenie i wyposażeniu wolałbym małą tenerę. Natomiast AS podpasowała. Wydaje się być zgrabniejsza, poręczniejsza od poprzedniej, nawet niżej się siedzi niż na mojej NAT. Zbiornik węższy i wyższy niż w poprzedniej, nie czuć tej masy i ogromu. Optymalnie nastawiłem się na ATAS z DCT, żadnych dodatków - komplet kufrów z torbami, centralka i coś tam jeszcze za 13tys to przesada. Wychodząc z salonu byłem prawie pewien, że w przyszłym roku dokonam zmiany. Ale w zaciszu domowym po spokojnej analizie pojawiły się wątpliwości...zamienić NAT z 2018 na ATAS 2020 z dopłatą ok 30 tys wydaje się chorym pomysłem. I doszedłem do wniosku, że w sumie to jedyne co bym zmienił w swojej, to z manuala na DCT. Z ciekawości, żeby spróbować, samemu się przekonać czy to taka frajda, afryka w automacie ![]() Także na spokojnie raczej pozostanę przy swojej "staruszce" ![]() Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rosja w 2020 bez wizy | zz44 | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 16.12.2018 22:42 |
Yamaha TTR600 vs Honda XR600R vs Honda XR650R | Wolo | Inne - dyskusja ogólna | 84 | 06.02.2018 10:38 |