![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Zalewanie gaźnika źle się kończyło (co prawda w xtz , ale filozofia ta sama). Wymień. Kiedyś zacznie ciec na potęgę a teraz sobie na spokojnie zmienisz. Kiedyś w polu może być trudno wystrugać uszczelkę
|
![]() |
![]() |
#2 |
Miasto: PPL
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 godz 29 min 6 s
|
![]()
Witam
a ma ktoś może wymiary oringów ? pomiędzy kranikiem a bakiem - pod nitowaną blaszką - u mnie jest delikatny wyciek z pod kranika ale sam zaworek w kraniku też nie jest w 100% szczelny dlatego przy jednej robocie zregeneruje to kompleksowo. Niestety uszczelki 2 połączone z sobą uszczelki coś ala o-ring puszczają do tego nie możność zakupu i ponownego przynitowania zmusiła mnie do zakupu nowego kranika - trochę to kitajce wymyślili jednorazowo . Ostatnio edytowane przez zamela : 09.01.2020 o 10:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Rzeszow
Motocykl: RD07
Przebieg: 86000
![]() Online: 9 godz 3 min 56 s
|
![]()
Witam
Odświeżam temat miałem problem z kranikiem przepuszczał w pozycji off. Udało mi sie zastąpic kranik innym od Hondy CBR 600 rocznik około 1995 troche inne wyjscie na przewód paliwowy ale idze to zrobic. Numer kranika CBR to FPC-103T Przewód paliwowy posiadałem swój w garazu (mam ich wiecej) Cena nowego kranika do CBR około 250-300 zł Cena do Afryki około 600zł POZDRO |
![]() |
![]() |