|
![]() |
#2 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Się ma pecha to żadna osłona nie pomoże - ta za tausena też nie.
-w myśl zasady ,że w drewnianym kościele bidnemu cegła na łeb spadnie- podzielcie tą kasę na pół . Osłona za 5 stówek dla sklepu i stówka dla księdza ,żeby wymodlił dla silnika szczęście dla uboższej osłony za 5 stówek. 4 stówki zostaje w kieszeni dla barmana w knajpie. Wilk syty , owca cała i wy nie o suchym pysku ![]()
Ostatnio edytowane przez Franz : 14.04.2017 o 13:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Września
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 5 godz 58 min 31 s
|
![]()
Od PERUN MOTO dodałem zamiast setów:
Niby gadżet ale przydatny do przytroczenia. Płyta bagażowa od nich jest super! Jeszcze (z uwagi że mam ponad 190 cm wzrostu) "podwyższenie" kierownicy (koszt 50zł) Kierownicę można podnieść max 25 mm bez potrzeby modyfikacji przewodów. Z uwagi, że mocowanie jest mimośrodowe zamontowałem ją bardziej do przodu i teraz jest git. Pozdro PiotrAs P.S. Ta płyta pod silnik co ma 7Greg to pewnie razem z osłoną tłoczka tylnego hamulca jest.
---------------------------------------- Już nie pomarańcza a limonka-Husqvarna 701 adwenczurklab.pl Ostatnio edytowane przez Piotr_As : 15.04.2017 o 17:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Września
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 5 godz 58 min 31 s
|
![]()
Stopkę boczną trzeba skrócić o 25mm i wtedy jest git. Teraz jeżeli Huska stoi na płaskim/równym to wiatr potrafi przewrócić ją na prawą stronę
![]() Szyba jest ok, kumpel ma założoną. Pozdro PiotrAs
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[FAQ] Modyfikacje i ulepszenia by Kazmir | podos | Regularne czynności serwisowe | 11 | 03.12.2008 22:24 |