Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 22.05.2011, 20:59   #1
JARU

JARU's Avatar

Miasto: Wrocław / Grenoble
Motocykl: RD07a
Przebieg: ~60kkm
Galeria: Zdjęcia
JARU jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 9 godz 45 min 18 s
Thumbs up Opinia siedzenia Zetjohny`ego

Obijając siedzenie u Zetjohny`ego obiecałem wrzucić na forum moją opinię. Trochę to trwało ale mam nadzieję, że dzięki temu opinia jest bardziej wiarygodna.

Siedzenie jest obite bardzo starannie i na mój gust super wygląda. Zostało opracowane przez telefon, bez żadnych przymiarek.

Jak już zdążyłem sprawdzić nie nasiąka wodą w czasie deszczu (moje poprzednie siedzenie było jak gąbka).

Ciężko jest wyrażać opinie na temat wygodny - jak wiadomo każdy inaczej reaguje Mój najdłuższy test drogowy to 1500 km, 16h w siodle. Do 600 km było świetnie, niczym na fotelu przed telewizorem. 600-1200 - zacząłem się przesuwać w przód, tył. 1200-1600 - doszło przesuwanie na boki Nie sądziłem, że zauważę tak wielką różnice (na plus) w porównaniu do mojego starego siedzenia. Jednym słowem dla mnie bomba!

Testy off-roadowe także zostały poczynione. Kanapa jest sporo poszerzona ale mimo to nie przeszkadza ani trochę w czasie jazdy na stojaka.

Na koniec wrzucam parę fotek (nieco zabrudzona, żeby nie było, że materiały kiepskie)

Dodaję, że ważę 74-78 kg a siedzenie jest zrobione z kombinacji pianek 110 i 140.

Ostatnio edytowane przez JARU : 23.05.2011 o 18:53
JARU jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania