![]() |
Kanapa RD 04 test
3 Załącznik(ów)
Jak w tytule mam kanapę którą chcę udostępnić do przetestowania.
Kanapa do RD 04. Pianka 110kg/m3. Poszycie to dwa rodzaje skaju: antypoślizgowy + zwykły. Od ewentualnych testerów oczekuję mocy wskazówek dotyczących: - kształtu, - twardości, - poszycia itp. Kto dużo jeździ będzie najlepszym kandydatem na testera. Załącznik 4968 Załącznik 4969 Załącznik 4970 |
Mogę sprawdzić czy działa.
Powinna pasować do 03. |
Jakby co ja jeżdżę teraz dość często. I mam 04. I rozglądam się za kanapą do kupienia :). Starą bym mógł oddać w rozliczeniu :).
|
w sumie to nie wiem czy dużo jeżdżę ale z 20tyś rocznie będzie
mogę potestować:P |
My z Artuditu możemy potestować, ale mamy rd07. Proszę następne dwie dla kurierów zrobić :) :drif::drif::drif:
|
OK! Jeszcze ustalmy na jaki czas kanapa trafia do testera.
Dwa ,trzy tygodnie wystarczą? Wypowiedzcie się. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
spoko spoko ja juz jedna testuje na rd07 :P
|
No to czekam na jakieś PW jakby co. W 2 tygodnię obskoczę traskę, podziduję na szutrach na stojąco, a i 100km jednego dnia w mieście się pyknie.
|
W sobote dostalem swoja kanape , oczywiście zmodyfikowaną. Jutro dorzucam foty co by sie pochwalic. Dzis nie udalo mi sie jeszcze wyciągnac motocykla, na sucho decha bardzo wygodna podczas jazdy nie wiem. Po weekendzie daje recenzje.
|
No ja jestem ciekaw tej akcji testowej, nawet nie mogę się jej doczekać. Ale jak na razie ciiisza :).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |