|
![]() |
#1 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 38 min 2 s
|
![]()
Wprawdzie nie siedziałem tak długo jak Tomek i nie mam na to dowodu , ale też się skusiłem było naprawdę ciepło . Tomek wyszedł cały zaróżowiony.
naszym następnym celem jest Sarejewo z przejazdem przez Durmitor. Po początkowym błądzeniu trafiamy na właściwą ścieżkę prowadzącą przez Durmitor. ![]() ![]() ![]() Kraina praktycznie pusta z minimalnym ruchem turystycznym ![]() ![]() ![]() Zatrzymujemy się aby kupić "skorup" w chorwacji mówią na to "kajmak" czyli masło z serem albo masłowy ser ![]() Łatwego życia to oni nie mają ![]() Zjazd z płaskowyżu do doliny rzeki Drina bardzo spektakularny wykutymi tunelami przyklejonymi do ściany doliny ![]() ![]() Tą ścieżką zjechaliśmy na piknik nad rzekę ![]() ![]() Niestety kamień był tylko narzucony i po zatrzymaniu nie można było ruszyć z miejsca ![]() ![]() Na nocleg lądujemy w Sarajewie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiszpanie w Sarajewie mieli wyjeżdżać wcześnie rano , jak my startowaliśmy to oni zeszli na śniadanie ![]() Na pierwszym planie cmentarz wojenny,na drugim muzułmański w tle Sarajewo ![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
rozszyfrowanie roku produkcji | krzysiek_rybak | Rama, zawieszenia, napęd | 8 | 27.08.2012 17:43 |
Krym-mołdawia-rumunia 6,08,2010-15,08,2010 | joker | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 10.08.2010 07:01 |
Anty Dzień Kobiet W Cafe Racer Club, sobota, 6 marca 2010 roku | ramires | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 10 | 05.03.2010 15:21 |