![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]()
Mam już zamontowanego AceWella 3963H.
Pozostało mi jeszcze uruchomić prędkościomierz na magnes. Podpowiedzcie gdzie zdobyć śrubę do tarczy hamulcowej z magnesem. Znalazłem tutaj ale minimalne zamówienie musi mieć wartość 20 Euro. http://www.geiwiz.de/pl/cyfrowe-pred...o-acewell-158/ Ewentualnie czym przykleić magnes do tarczy hamulcowej?
1) Cztery koła poruszają ciało, a dwa duszę. 2) Szczury są jak ludzie, choć odwrotnie może być. Ostatnio edytowane przez BIAŁY : 17.05.2011 o 12:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Jest to dużo mocniejszy magnes niż ten od śrubki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Do Olka dzwoniłem i niestety nie mogą lub nie chcą mi pomóc
![]() Chyba zdobędę jakiś złom i zrobię tak jak ty. Dzięki.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: .......
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 2 min 46 s
|
![]()
Nadają się do tego celu doskonale magnesy od kontaktronów stosowanych w systemach alarmowych. Ja taki mam założony i działa. Można taki kupić zalany w plastiku o średnicy 8-10mm (pasuje w dziurki tarczy hamulcowej a jak nie pasuje to taki otwór można wywiercić)
koszt - masz 20 PLN. np: http://www.volta.com.pl/pl/produkty/...a-tapv-10.html Ostatnio edytowane przez agl123 : 17.05.2011 o 15:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Czytam tak, że wklejacie w otwory w tarczy i jakoś nie mogłem sobie tego u mnie wyobrazić. A przecież ja nie mam oryginalnej tarczy
![]() PICT8143.jpg Będę musiał coś wykombinować. Dzięki wszystkim.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Acewell 3971 - problem zw wskazaniami obrotomierza | hans | Układ elektryczny i zapłonowy | 20 | 10.12.2012 09:27 |