![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 tygodni 23 godz 7 s
|
![]() Cytat:
![]() dzis rozkrecilem tripa. wyglada chyba tak, jak powinien wygladac. nic niepokojacego nie zauwazylem, zero kurzu wlasciwie, minimalny bialy nalot gdzieniegdzie. te kondesatory to takie dwa walce? po czym poznac czy cos z nimi nie tak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 1 godz 33 min 20 s
|
![]() Cytat:
takie aluminiowe beczulki , przy styku obudowy i plytki bedzie korozja. Najczesciej bialy nalot.
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
![]() Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Opolskie-Prudnik
![]() Online: 6 godz 38 min 13 s
|
![]()
i ja mam problem z moim tripem :/
działał sobie normalnie aż pewnego dnia w zimie gdy odpaliłem motor żeby sobie pochodził.W tedy trip umarł podświetla się ale nic nie wyświetla.Rozkręciłem go ostatnio,dałem do znajomego elektryka i nic nie wymyślił.Później tak sprawdzałem i jak jadę delikatnie palcem po płytce to wyświetla mi napisy ale nie wszystkie.Zależy gdzie mam palucha.Jakiś pomysł? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dziwny dźwięki (terkotanie?) | mucha_dub | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 11 | 11.06.2014 22:45 |
Dziwny zgrzt | Reinchardt | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 23.10.2008 19:20 |