![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: Cofany
![]() Online: 4 dni 21 godz 4 min 25 s
|
![]() Cytat:
Lekarze kochają wsadzać ludzi w gips "bo tak, przecież nie zaszkodzi a może i pomoże". A chodzenie w gipsie nie jest zbyt zdrowe i potem musisz się rehabilitować żeby wrócić do formy. Najlepiej rozegrać to bezpiecznie - zawiń zdjęcia RTG i umów się prywatnie do porządnego ortopedy na konsultacje. Poszukaj w necie jakiegoś z dobrymi opiniami w Twojej okolicy. Jeśli ten też zaproponuje gips to nie ma co dyskutować, ale jeśli nie to wtedy wiesz że któryś chrzani (i to pewnie ten który chce założyć gips). Jak kilka lat temu w sumie trochę przypadkiem poszedłem do dwóch lekarzy w tej samej sprawie to się okazało, że pierwszy przepisał mi leki wchodzące w interakcję. Wyjaśniło się czemu czułem się jakbym miał wykitować zamiast zdrowieć. Mogłem się domyślić bo jak mi je przepisywał to zachwalał homeopatię :/ Teraz w poważnych sprawach staram się zawsze konsultować z innym lekarzem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 4 godz 3 min 35 s
|
![]() Cytat:
![]() Ps. Najgorsze było jak człek do toalety szedł - przez sztywną nogę (w gipsie) nie można było drzwi zamknąć ![]() Ostatnio edytowane przez krzeszu : 22.09.2010 o 18:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Leo Vince z Trampka do BMW | anax | Wszystko dla Afryki | 23 | 21.12.2011 14:45 |