Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Lejdis

Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.06.2010, 14:27   #11
Maćka

Maćka's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
Maćka jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Dona Zobacz post
Maćka

Jak pewnie się domyślam Azja nie daje nam znaku życia bo pilnie trenuje, i zamiast siedzieć przy komputerze śmiga z L na plecach i rozprasza kierowców
Czy sama wybierasz się do Kwidzynia ... niezły Lejdiskowy zlocik się szykuje...i miło byłoby Cię tam zbaczyć
Cześć Laski, Lejdiski, Lalki, Królewny, fajne Niunie
też wolałabym trenować niż siedzieć przy kompie... bo od tego to tylko dupa rośnie i kręgosłup boli to, że rozprasza kierowców to jakby nie budzi powszechnego zdziwienia wkońcu to prawdziwa Lejdiska

Donka, kochanie, mnie też byłoby miło Was zobaczyć i to nawet nie wiesz jak bardzo ale powiem tak... chęci są ale jak mam jechać cebulą i z Wami po krzakach nie polatać tylko siedzieć na dupie i z rozpaczy wódkę pić to pie..dolę, żal mi będzie dupę ściskał, bo moja cebula pomimo tego że ją kocham w krzaki się nie nadaje... nie mówię, że nie pójdzie bo ona pójdzie tam gdzie ją poprowadzę ale to nie to samo... na wścieklaka wciąż mnie nie stać chociaż rozglądam się, ojjj... rozglądam... niedługo mam nadzieję się zobaczymy bo liczę na to, że Jędrula znów pojedzie wodę odkręcać, renifery poić, zające z piwnicy na popas wypuszczać ...

Pozdrawiam
Maćka
Maćka jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania