![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
Odrzuca kule
![]() |
![]()
Swego czasu Szwedzi chyba chcieli zakazać motocykli dążąc do "zero zabitych na drogach".
Jakiejś biurwie wyszło w statystykach, że będzie to dobrze wyglądało i się ludzie-znaczy motocykliści lekko zdenerwowali ![]() Były robione badania kierowców i okazało się, że po 9h kierowca ma motorykę gościa zdrowo pijanego. Więc ja często de facto jeżdżę zdrowo najebany ![]() Pees: czasem w lato zdarza mi się otworzyć małe zimne bro w drodze do bazy jadąc dużym autem. Mogę, więc korzystam. Ale to naprawdę rzadko. Nie chcę sobie wyobrazić sytuacji, gybym to zrobił w Polsce... Drugi pees. W jułesej nie wolno alko wozić w ciężarówce. Nie pić. Nie wolno mieć alkoholu w kabinie ciężarówki. Nawet w lodówce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Tiry i ciężarówki na tory i zakaz jazdy na motocyklach to dobre rozwiązanie. Wczoraj jechałem kawałek za gówniarzem co zapylał prawie pięć dych hulajnogą, oczywiście bez kasku i z ogromnymi słuchawkami na uszach. Jak pierdolnie łbem o asfalt to też pójdzie w statystyki wypadków na jednośladach ?
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 11 godz 52 min 20 s
|
![]()
Widzę że co nie którzy znaleźli sobie substytut wątku o EV i postępują tu wedle tych samych schematów, a szkoda.
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 4 dni 22 godz 52 min 40 s
|
![]()
Substytut czy inny ersatz, faktem jest że tylko w dniu wczorajszym widziałem dziecko w kasku jadące hulajnogą w obszarze zabudowanym po asfalcie oraz laskę jadącą chodnikiem bo był na wyjeździe ze Staszowa w kierunku Grzybowa. W obydwu przypadkach prędkość to nie było 25 km/h tylko więcej, laska wyglądała nawet powabnie jak jej spodnie powiewając pod wpływem wiatru uwypuklały krągłości, ale pewnie po wywrotce byłoby już mniej atrakcyjnie. Na drugim końcu bieguna, gówniarz na hulajnodze w kasku, będący uczestnikiem ruchu, stojący w korku do świateł w samym centrum Buska Zdrój. Blokował mi możliwość podjechania bliżej i nawet zacząłem się zastanawiać czy ma uprawnienia do poruszania się po drodze, jakąś kartę rowerową czy coś ?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Organizacja kolejnych zlotów | lena | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 77 | 18.10.2009 14:17 |