|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Zebralight h600 ale ten miernik w fonie to chyba jest o kant doopy potłuc.
Poniżej armytek wizard pro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
![]()
Dobra, to podsumujmy:
- zebralight h600, cena 500 PLN - 15300 luxów w pomiarze (https://allegro.pl/oferta/latarka-cz...SABEgJXHPD_BwE) - armytek wizard pro, cena 345pln - 49 555 luxów w pomiarze (https://allegro.pl/oferta/latarka-ar...CABEgJLfPD_BwE) - forumowa nazwa:"chiński badziew" cena 100 PLN - 32 000 luxów *** Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez wojtekk : 13.01.2020 o 09:04 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Czy inni koledzy mogą pomierzyć swoje markowe sprzęty i wrzucić tu analizy? Czy ktoś jeszcze zdecydowałby się wysłać latarkę do testów? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk Olszynka
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 4 dni 9 godz 16 min 30 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Sulejówek
Motocykl: Fiddle
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 9 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: Zgierz
Motocykl: EXC 250 TPI
Przebieg: galanty
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 54 min 38 s
|
![]() Cytat:
![]() Panowie, takie testy robione telefonem nie mają sensu zresztą już to zostało napisane. Tylko firma kurierska zarobi na przewożeniu latarek a wyniki będą od czapy Ostatnio edytowane przez Marcinnn6 : 13.01.2020 o 11:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||||||
Gość
|
![]()
Panowie,
chyba jakieś jaja się dzieją, więc pozwolę sobie podsumować naszą dyskusję bo zaraz będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem ![]() 1. Wrzucam na forum informację, że kupiłem tanio a dobrze. Nie mam w tym interesu, nie znam się, piszę i tyle. Nie znam się, bo kupiłem, świeci, cieszy mnie, może kogoś też. Zrobiłem ten nierozważny krok NIE CZYTAJĄC ŻADNEGO FORUM!!! Masakra ![]() 2. Dowiaduję się, że kupiłem szajs. Ok, szanuję. Cytat:
Cytat:
Cytat:
3.1Zauważmy, że bez żadnych pomiarów czymkolwiek się o tym dowiedziałem. OK ![]() 3.2. Co więcej, pada deklaracja porównań. Myślę, że ma to sens - porównać organoleptycznie szanując zdanie speców, którzy z mojego ogłoszenia wywnioskowali, że mam szajs. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 4. Są inne głosy, które tym bardziej mnie skłaniają do porównań: Cytat:
Cytat:
Proponuję metodę porównania organoleptycznego: Cytat:
7. Po pewnym czasie dowiaduję się, że pomiary nie mają sensu i - na marginesie zabawne - że ja je wymyśliłem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
P.S.1. Możecie mnie oświecić (sic!) jak porównać latarki? Ja myślałem, że po prostu włączeniem ![]() Ale wyjdzie na to, że jak poświecę na ścianę to się dowiem, że to pseudo test ![]() *** P.S.2. Mam takie przemyślenie - podsumowanie: ta dyskusja oraz o butach z Chin przypominają debatę na forum BMW ![]() ![]() O butach się dowiedziałem, że (na podstawie zdjęć) chujnia, bo przecież za dwa- trzy razy drożej można markowe. O latarkach, że (na podstawie zdjęcia) chujnia, bo przecież za 3-5 razy drożej można markowe. Podkreślam - na podstawie zdjęcia dowiaduję się, że chooynia ![]() ![]() Wniosek: zostaję z moją chujnią i przeświadczeniem, że hiperduper latarki są hiperduper lepsze i że nie umiem "naprawdę używaż latarki ( Cytat:
![]() Errata - dziękuję kolegom, którzy chcieli wysłać swoje latarki do testów! Chyba nie ma sensu, bo i tak test będzie pseudo ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez wojtekk : 13.01.2020 o 12:26 |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 3 godz 56 min 32 s
|
![]()
Od dziesięciu lat używam Ledlensera P7 i jestem zadowolony. Cała metalowa jak przystało na sprzęt taktyczny, do tego mała i zgrabna. Nigdy mnie nie zawiodła, ma zooma i dwa "biegi", na słabszym świeci całą noc i cały dzień... Oprócz mocnego leda ma bardzo dobrą soczewkę skupiającą z zasięgiem ponad 200 m.
Niewiele krócej, w serwisie, używam na co dzień najtańszej czołówki Ledlensera. Nie do zajechania. Jedyne wady to cena. Ale warto. Zawsze obie biorę na motór i nic więcej mi nie trzeba. Do tego dokupiłem za 3 dychy zestaw z dyfuzorem i "abażurkiem" robiący z P7 lampkę nocną do powieszenia w namiocie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Gość
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Latarka czołówka | Boski-Kolasek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 179 | 08.02.2025 23:20 |
Tania nawigacja GPS | Mecia | Hardware | 150 | 08.08.2016 14:08 |
Latarka dla nurków | Kupek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 25.07.2014 21:52 |