Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Inne

Inne zbroje, ochraniacze, stabilizatory, bielizna, akcesoria, itd.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 11.01.2020, 16:16   #1
materna

materna's Avatar

Miasto: KRASNYSTAW
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
materna jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 2 dni 12 godz 29 min 37 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał wojtekk Zobacz post
Emek milczy, to odezwa do innych osób: czy ktoś może mi wysłać firmową latarkę 1200 lm, 2500 , 5000 lm czy co tam kto chce? Ważne - nie chujnia jak moja chińska, a oryginalna, certyfikowana, markowa, z apartaturą pomiarową, czy co tam Ja opłacam przesyłkę w dwie strony.

Chcę stanąć, gdy jest ciemno i zobaczyć, czy jest różnica, jak duża (opiszę, zrobię i wstawię zdjęcia) i subiektywnie niech każdy wyciągnie wnioski, czy warto. Ja również zamierzam.

Ja wcale nie zakładam, że moja jest hiper-duper. To (1) chińska (2) podróbka. Możę faktycznie chujnia choć na razie twierdzę, że jest zajebista Ale może jak zobaczę klasową latarkę, to zrozumiem, że błądzę.

Kto mógłby wysłać? Najbardziej zachęcam tych, którzy ze zdjęć i pochodzenia napisali, że chujnia, badziew etc Przyślijscie swoje armaty

Jak nikt z powyższych nie wyśle, to oczywiście przyjmę od innych równie chętnie.

Najchętniej to przyjmę kilka sztuk Wysyłka będzie kosztowała tyle co moja latarka, ale ja naprawdę jestem ciekaw!!!
Na Youtube jest mnóstwo testów porównawczych latarek drogich i tanich.
Widać tam różnice między nimi w świeceniu, czasie świecenia, stabilizacji spadku mocy itp. Jeżeli na filmie widać różnicę, to na żywo jeszcze bardziej będzie widać różnicę Pytanie tylko czy ta różnica jest warta większych pieniędzy. Dla wymagających jest warta dla mniej wymagających nie.
materna jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11.01.2020, 16:36   #2
wojtekk
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał materna Zobacz post
Na Youtube jest mnóstwo testów porównawczych latarek drogich i tanich.
Widać tam różnice między nimi w świeceniu, czasie świecenia, stabilizacji spadku mocy itp. Jeżeli na filmie widać różnicę, to na żywo jeszcze bardziej będzie widać różnicę Pytanie tylko czy ta różnica jest warta większych pieniędzy. Dla wymagających jest warta dla mniej wymagających nie.
Wiem ale.chce porównać tę moją chińska czy taka słaba w porównaniu do doświadczeń doświadczonych kolegów posiadających markowe z parametrami.
  Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania