![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
WAŻNA INFORMACJA
Przez granicę PL do UA nie ma możliwości przewożenia noży. Rozumiane ma to być jako: wszystko od scyzoryka do japońskiej katany przez otwieracz do konserw. Powiesz mam ale taki tyci to postoisz tłumacząc na h..j ci to w naszym spokojnym kraju
![]() |
#2 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Tak jak powiedziałem tak robię telefona daję na OFF i jadę przygotować wam miejsce oraz pontony
![]() Jeżeli coś się wam wykluje macie tu namiar na Łukasza on do czwartku wieczora jeszcze bęndzie w kraju 691 825 13osiem Życzę wam spokojnej podróży bo pogoda nie rozpieszcza a zapędy jak macie takie jak ja to trzeba sobie folgować na drodze. Do zobaczenia na miejscu Maciek aka BLOB
![]() |
#3 |
Since 06 September 2006r.
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: wiocha na południu
Motocykl: T7 TLC 120 wyprawówka
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 11 godz 40 min 45 s
|
![]()
Pilnie potrzebny ślizg łańcucha do 04!! Jakby komuś zalegał odkupię na Szuter... W razie czego kontakt tel. 668 785 434, bo od czwartkowego poranka przemieszczam się już w stronę Bieszczad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 37 min 59 s
|
![]()
Hej, jeśli ktoś dysponuje działającym plikiem z waypointami do AM (*.amp), bardzo proszę o przesłanie na adres wolo@autograf.pl
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 37 min 59 s
|
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Podkarpacie
Motocykl: raczej juz nie bede mial
![]() Online: 4 tygodni 7 godz 11 min 30 s
|
![]()
Pewnie to małe pocieszenie po bo tylu dniach deszczu na miejscu i tak będzie piekło ale u mnie (podkarpackie) od rana świeci słońce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Trzeba kochać wszystkie motocykle
Miasto: Ciechanów/Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 6000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 52 min 44 s
|
![]()
Ma ktoś może pożyczyć adrenalinę w zastrzyku na wyjazd? Oddaje nienaruszoną lub odpukać nową. Albo może ktoś bierze na wyjazd tak na wszelki wypadek?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: zbąszyń
Motocykl: XTZ 750 ST
![]() Online: 15 godz 58 min 44 s
|
![]()
Nie wiem co jest grane:/ Dostałem pliki na AM od Fxridera i od kolegi Wolo. Po wgraniu ich na urzadzenie, nie ma żadnych punktów. robie wszystko wg instrukcji Fxridera. Może robie coś źle lub coś mam wyłączone. Pomocyy. Moja navi to lark freebird 35.8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 57 min 31 s
|
![]()
Napisz którą masz wersję AM, ja to szykowałem i testowałem pod 6.8.0, a z tego co kojarzę format POI w którym je zapisałem to dosyć świeży wynalazek.
Przy ładowaniu pliku w menu nie ma żadnych problemów ? Daj znać co i jak i będziemy kombinować. pzdr, Adam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 210 | 13.03.2014 23:10 |
SZUTER PARTY II-podsumowanie | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 88 | 06.09.2010 11:26 |