|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2020
Miasto: Jelenia Góra
Motocykl: RD07a
![]() Online: 6 dni 10 godz 30 min 0
|
![]()
Zrobiłem odcinek od Kazimierza Dolnego do Giżycka i od A1 do S3 na Anakee III, także można to przejechać chyba na wszystkim - trening przed Andami to baaaardzo nie tu. Bawiłem się dobrze, miło wspominam Wschodnią ścianę, Biebrzański PN i Bory Tucholskie. Traktuje TETa jako gotowca rekreacyjnej trasy.
Trasa jest zróżnicowana, czasami dobrze poprowadzona ciekawymi terenami, innym razem odcinki nudne i asfaltowe. Moim zdaniem jest to zbyt długi odcinek do przygotowania dla jednej osoby i dlatego jest jak jest, chociaż niewąpliwie wymagało to mnóstwa pracy. Ciekawe jak to ogarniają we Francji lub Hiszpanii gdzie TET jest kilkukrotnie dłuższy niż w PL... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]()
Macie lepsze tracki (legalne!) omijające nudne waszym zdaniem fragmenty to wysyłajcie co linesmana (namiary przez stronę TET lub forum TET).
Ktoś to robi z własnej nieprzymuszonej woli, poświęca czas i energię. Siła rzeczy nie wszystkim da się dogodzić. A każdy odcinek powinno się przejechać przez upublicznieniem bo później trafiająca się kwiatki. Sam ostatnio wytyczałem trasę pod południowy łącznik TETa i sam wiem ile to pracy wymaga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Jak ktoś chce ryć komuś pole lub las, to nielegalnie będzie miał może i dużo, ale kosztownej frajdy. Ja rozumiem ze GS adv w ciężkim terenie to się nudzi, jak to tu było napisane, może wół nie pamięta jak cielęciem był, albo się przechwala.
Kolega przejechał TET od Kazimierza Dolnego na Mazury i był mega zadowolony , s ze zdjęć miejscami teren był trochę trudnawy, a też ma 1200 GS , może ktoś trasy pomylił i dlatego było nudno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
Miasto: Łowicz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 23 godz 17 min 37 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Krosno Odrzańskie
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 29 min 17 s
|
![]()
Robiłem tego TET-a odcinkami w tamtym tygodniu. Warto wprowadzać innowacje bezpośrednio w czasie jazdy, np TET często odbija do jakiejś wsi bo tam jest np jakaś cerkiew lub inna atrakcja, po czym z powrotem wraca na ścieżkę czyli kto widział jedną cerkiew ten widział już wszystkie i wtedy nie warto odbijać tylko ciąć prosto, przykład drugi: droga prowadząca do promu na Bugu jadąc od strony Kazimierza prowadzi po czarnym, a przecież można jechać prosto i karnąć się ścieżkami wyjezdzonymi przez wędkarzy nad samym Bugiem. Jechałem świeżo po opadach i było fajnie 😉
Ja zrobiłem tak, że Locusa dałem na podgląd trasy od 4 do 8 km i jak widziałem że trasa odbija do wsi a później z powrotem a Locus pokazywał że prosto jest droga gruntowa to ciąłem prosto Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Takie cuda to tylko na sztucznym torze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Nie ma co bałakać - TET jest i dziękować Bogu, że jeszcze jest. Jak Adagio pisze - cieszmy się tym co jest.
Z całą pewnością jest jeszcze masa innych dróg, którymi można jeździć niekoniecznie po czarnym. Mam to szczęście, że polniakami na Dolnym Śląsku można spokojnie zrobić i 100km MARGINALNIE dotykając czarnego. Niestety wycięli mi GPSies fjuty i już planowanie nie jest tak fajne jak ongiś. M
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TET Polska - cześć wschodnia na dwie afryki | StrzeLuk | Polska | 21 | 05.05.2020 11:54 |
Północna Grecja 12.08-21.08 | bukowski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 23.06.2019 07:20 |
Propozycja enduro-wyprawy Polska-Słowacja(Koszyce)-Rumunia(Bukareszt)-Ukraina(Odessa)-Lwów-Polska ok.2700km | Hipolit | Umawianie i propozycje wyjazdów | 118 | 23.02.2012 21:05 |