![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Nottingham, UK
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 19 godz 50 min 2 s
|
![]()
Jezeli juz o kufrach to ktos wie gdzie mozna znalezc wkladki do zamka o numerze 112? To ten numer ktory jest nabity na czolowaj stronie wkladki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]() Cytat:
Można kupić zestaw zamków givi o tych samych numerach. Ale nigdy o danym numerze.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Nottingham, UK
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 19 godz 50 min 2 s
|
![]() Cytat:
Problem polega na tym ze to nie do kufra na motor. Potrzebyje do kufra dachowego do samochodu. Stara wkladka zostala rozwiercona. Ma ona troche inna czesc tylna tzn ta ktora obraca czyms w rodzaju haka. Na przodzie ma nabity numer 112 wiec myslalem ze to jest model tej wkladki. Nie chodzi mi o to aby dopasowac kluczyk, wlasciwie to potrzebuje ja z kluczykami. Probowalem przymierzac wkladke z kufra i jest ok poza ta nieszczesna czescia tylna. |
|
![]() |
![]() |