![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: UK prawie pakistan :-)
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 7 godz 47 min 23 s
|
![]()
kompletnie inny materiał , nie wydaje mi sie zeby był delikatniejszy a raczej wrecz odwrotnie rozbierałem nie jedn mikuni i niejedna pompe paliwa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 11 godz 43 min 30 s
|
![]() Cytat:
![]() Chodziło bardziej o to , że coś takiego istnieje . Ale jeśli zbieramy info o meąbr. - mając uzasadnione wątpliwości to : - zbieramy je po to , aby po destylacji zostało to co wartościowe - nie stać w miejscu .... wierząc że .... Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 dni 11 godz 49 min 0
|
![]()
Aktualna lista:
Aktualna lista: RAMIRES - RD07 - 4szt newrom - RD07 - 2 szt Vooytas - RD04 4szt Sławekk - RD07 - 4 szt JuIo n- RD07 - 10 szt mczmok - - 10 szt Iwan - RD04 - 6 szt Hero - RD07a - 4 sz Winc74 - RD04 - 2sz Misza - RD07 - 2szt Dzięgiel - RD04 - 4szt kopiujcie i kto chętny niech się dopisuje
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Naprawa membran ... krótka instrukcja lamera :) | puntek | Uklad paliwowy i wydechowy | 11 | 30.11.2016 10:40 |