|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
![]() |
Napisz do wieszcza Wiesława z Wisły. Miewa różne starocie z GiVi.
A jak nie to kupić ramki np od merty i spawać.
|
|
|
#12 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2025
Miasto: Ostrzeszów
Motocykl: RD03
Przebieg: 88/188
Online: 6 godz 46 min 2 s
|
Trochę jeszcze poszukam ale pewnie zrobie podobnie zabawie się w rzemiosło
|
|
|
#13 |
![]() |
Również bym chętnie nabył takie stelaże od kufry. Problem w 03 jest taki że one muszą być asymetryczne i muszą mieć wzmocnienia poprzeczne pomiędzy oboma tak więc nie tak łatwo przerobić byle jakie gotowce
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
![]() |
Jam mam symetryczne.
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() |
ArtiZet, ja też mam symetryczne. Po prostu z lewej się daje narzędziówkę z kibelrury żeby była jak tłumik z prawej.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki 2026: Bambo ze Zgierza |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Można też zrobić asymetryczne gdzie jeden kufer większy jak mowa o dorabianiu stelaży .
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Administrator
![]() |
Dokładnie tak, od wewnątrz lewego mam tubę narzędziową.
Symetria jest ważna jak dla mnie ale może nie dla każdego.
|
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() |
U mnie w czwórce tak to wygląda.
Aby utrzymać stabilizację od dołu telewizorów idą zastrzały do ogona. Za ogonem jest element który poprzeczny, który go usztywnia, żeby nie były przykręcone tylko do plastiku.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki 2026: Bambo ze Zgierza |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
Zapytajcie Henrego czy Wam nie zrobi.
Ma ten stary piernik także trójkę w kolekcji, więc zebrać kilka osób i dogadać temat. |
|
|
|