|
|
#751 |
![]() |
Prosto zapytam znaczy nie jesteś lewak ?
|
|
|
#752 |
![]() |
Nie mogę skumać, nikt na nich nie głosował , a mają marszałka
?Może czas się pytać kolegów za czym jesteś ?
|
|
|
#753 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 5 dni 16 godz 21 min 25 s
|
Mamy kolejny srebrny medal na IO dla globusa pl.
Zdobył go Rosjanin. Z polskim obywatelstwem. Kto za tym wszystkim stoi? Kto chce zniszczyć ten piękny socjalizm? On już wiedział, że trzeba nawijać powyżej 8 minut, by niosło się po sieci. On wiedział, ze trzeba powtarzać w kółko to samo, co godzinę, by do ludzi dotarło. Mam cztery lata do hipotetycznej emerytury. Kim jestem? Zostanę oportunistą. Jeżeli trzeba będzie, będę walczył o prawa wszystkich bez prawa. Do czego prawa? Nieważne. Nie ważne czy z lewa czy z prawa. Będę żądał godnej emerytury! W dupie będę miał dziurę w wykształceniu osoby cżłowieczej - Kotuli. W dupie będę miał to, że kłamała. W końcu połowa obywateli globusa pl godziła się na kłamstwa jednych, potem drugich. Dla mnie zabrakło miejsca. Znalazłem się miedzy pośladkami (tymi połowami). Dla części tego foruma wydzieliną, dla innych hemoroidem. Obecnie korzystam z praw hemoroida do bycia na forumie. Ktoś niespełna rozumu - czytaj chomik, uznał, że tak może być. Dostrzegłem swoją szansę. Po chwili egzaltacji pokasowałem wszystkie moje "kontrowersyjne" posty, by docenić ale... Władza miała już plan. Wystarczy uniemożliwić kropkowanie lub wycinanie i "my" siłą rzeczy dostosujemy się. Bo przecież będą wisiały te nędzne wypociny teraz. Jak były minister na szubienicy (miał zdaje się wisieć). W sensie nie ja go tam chciałem powiesić. Powiesiłbym jego obrazek przy tym obrazku. Tym, który już tu wstawiałem. Z "poczekalni" Szpitala Miejskiego w Gdyni. Nie będę powtarzał tego co godzinę, przez ponad 8 minut. A`propos dupy Chomiku, wystarczy, że nie będziesz miał jej czym wytrzeć. Wtedy zaczniesz myć. Dlatego zawsze ceniono wodę. Ona nie tylko do picia ale również dla zachowania higieny. Papier toaletowy to narzędzie zniewolenia. Podobnie jak 21 st. (i więcej). Wszyscy ci, którzy wycierają dupę papierem toaletowym i sądzą, że w domu ma być > 21st. nie mają pojęcia o prawdziwej wolności. A z papierem toaletowym, to jest tak. Zamiast myć dupę, wycieramy ją papierem, bo ponieważ całkowicie satysfakcjonuje nas obraz stanu czystości naszej dupy (duszy) na białym papierze. W metodologii badania czystości dupy, zastosowana metoda nazywa się metodą badania pośredniego. Kiedy Houston ma problem? ![]() Kim ty kurwa jesteś, by nam tu... Wszystko wolno! Hulaj dusza! Do niczego się nie zmuszaj! Niczym się nie przejmuj za nic! Nie wyznaczaj sobie granic! I nie próbuj nic zrozumieć Nie pochodzi - mieć - od - umieć Możesz wierzyć, lub nie wierzyć Nic od tego nie zależy Nie wyznaczaj sobie zadań Kto się nie wspiął - ten nie spada A kto pragnie być na szczycie Będzie spadał całe życie Nie stać cię na luksus troski Jesteś wszakże dziełem boskim No a Boga przecież nie ma Więc to tyle na ten temat Wszystkie mody, wszystkie style Równie piękne są - i tyle Lub, jak chcesz, równie szkaradne Konsekwencje tego żadne Zachwyt tyle wart, co wzgarda Stryczek tyle, co kokarda Prawda tyle, co jej brak Smaku brak - tyle co smak Bo to o to w końcu chodzi By niczego nie dowodzić Nie wykuwać tarcz utopii I nie kruszyć o nie kopii Nie planować i nie marzyć Co się zdarzy - to się zdarzy Nie znać dobra ani zła To jest gra - i tylko gra! Ktoś się wzburza, że tak nie jest Niech się wzburza! - Ty się śmiejesz! Nie daj wzburzać się, ni wzruszać Wszystko wolno! Hulaj dusza! Oj, nie wolno rzeczy wielu Kiedy celem jest - brak celu Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma I to wszystko na ten temat Pan Jurek. Ale nie... Kurde... 1997 Strażnik Domowy kieruje do mnie wiele próśb ale jedna jest wiodącą. Bym umarł po jej odejściu.
|