![]() |
#1 |
Moderator
![]() |
![]()
Sezon mam w tym roku skrócony ale tego elementu zabraknąć nie mogło. Tak jak to sobie wcześniej uknułem, tym razem była grana Szwajcaria i kawałek Route des Grandes Alpes. Coś tam przy okazji pstryknąłem to się dzielę odliczając dni do kolejnej ucieczki w Alpy.
![]() |
#2 |
Kuleje
![]() |
![]()
EJ! Kalendarz ma tylko 12 miesięcy
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Noo... z jednego takiego wyjazdu to i 365-dniowy kalendarz możnaby zapełnić.
Eh, wygrał życie kto mieszka tam, w Utah, Norwegii czy innej Nowej Zelandii...
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Byłam i ja w tym roku w Alpach ale Austria...przepięknie, oglądam swoje fotki czasami na poprawę humoru
ps Foteczki lux - czym robisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]()
Austrię i Dolomity jechałem w ubiegłym roku, też mi poprawia humor wspominanie smaczków typu dojazd szutrami na 3000m i osobisty serwis kawowy na gąsienicy ratraka zaparkowanego tuż pod jęzorem lodowca
![]() Fotki robię iPhonem 15 Pro ale przed publikacją dotykam tam tych wszystkich suwaków w edycji żeby różni ludzie mogli sobie o nich różnie pogadać jak je zobaczą ![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Łomianki
Motocykl: tymczasem przerwa
Przebieg: stały
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 14 godz 51 min 19 s
|
![]()
Zdjęcia rzeczywiście bardzo kalendarzowe, ale Danny gościł w tegorocznym, więc na 2026 ma małe szanse ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Jeśli będzie deficyt fotek, to Twoje szanse oczywiście znacznie wzrosną ;-)
Generalnie Twoje (między innymi) foty to przykład materiału, jakiego byśmy sobie życzyli - spełniające normy techniczne i po prostu ładne. No ale ludzie są różni i różne mają oko, sprzęt też nie zawsze najwyższej klasy, więc każdy ma szanse. Oprócz Ciebie co roku są jeszcze 3-4 osoby, które stale zasilają akcję kalendarz, więc pewne nazwiska pojawiają się częściej, żeby nie powiedzieć regularnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 91000
![]() Online: 2 tygodni 19 godz 16 min 27 s
|
![]() Cytat:
Nie bardzo mogę znaleźć .. a też chcę wysłać kilka ewentualnych fotek do kalendarza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
W wątku kalendarza 2026:
https://africatwin.com.pl/showthread...ight=kalendarz W pierwszym poście tego wątku wszystko wyjaśnione. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TET Grecja 2025 | Conorian | Umawianie i propozycje wyjazdów | 3 | 03.03.2025 22:58 |
5 dni w Alpach - sierpień 2024 | Danny | Trochę dalej | 31 | 21.08.2024 20:26 |
Trzy dni w Alpach w drodze na Sardynię, asfalt, gdzie jechać? | Borkow | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 28.08.2019 11:59 |