|
![]() |
#1 |
blink
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Dobrzyniewo
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 5 miesiące 4 tygodni 17 godz 2 min 37 s
|
![]()
Neotec 2 już trudny do kupienia w rozsądnych pieniądzach i normalnym rozmiarze. Słyszałem że trójka jest równie dobra ale cena jest jaka jest..
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Neoteca 2 kupowałem kilka lat temu. Ceny nie pamiętam ale napewno powyżej 2k. Jeżeli to ta sama skorupa to naprawdę dobry kask. Mierzyłem kilka między innymi Schuberta, w którym miejsca przy ustach miałem niekomfortowo mało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 5 dni 16 godz 17 min 5 s
|
![]()
Ceny są zawsze takie jakie są niestety, Syn miał neoteca dawno temu ale mnie nie podszedł wtedy, może teraz będzie lepiej i tylko w wariancie z indywidualnym dopasowaniem
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
Mierzyłem Nolana, Schuberta i jedynie Shoei mi leży. Jak nastawiłeś się na Shoeia to właściwie wyboru nie ma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: psary
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 5 godz 50 min 49 s
|
![]()
Moim zdaniem Shoei mocno obniżył loty ....
Dawniej to od pierwszego dotyku czuć było wysoką jakość Powtarzam ,moim zdaniem wykonanie Multiteca było duzo lepsze od póżniejszych wersji tej linii kasków. Takie same odczucia mam co do zmian modelu w Hornet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 5 dni 16 godz 17 min 5 s
|
![]()
Aż się boję, bo patrząc wstecz porównanie jakości neoteca i wtedy BMW robionego przez Schuberta wypadało mocno na niekorzyść tego pierwszego, chodzi głównie o materiał wewnątrz. Teraz wszyscy równają w dół, bo liczy się głównie kasa to i wszystkie pewnie są podobne. No ale w moim odczuciu ten e2 był całkiem niezły to wypada też spróbować jak na tym tle wypada shoei.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Opinie o kasku | Kondu | Kaski | 19 | 04.02.2018 18:39 |
słuchawki BT do kasku | dabal | Kaski | 1 | 13.10.2017 15:11 |