![]() |
#611 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 1 godz 5 min 55 s
|
![]()
Masz rację zapomniałem o "kapciu" , zresztą "kapeć" ma takie same zegary jak RST.
Silnik ten był jeszcze montowany w CAN-AM.
![]() |
#613 |
Połamany
![]() |
![]()
"Taki jeden" mi czasem podrzuca piękne motorki od śląskiego handlarza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 12 godz 43 min 42 s
|
![]()
Warto zarezerwować półtorej godzinki, posłuchać jak radia.
Niesamowita opowieść, a na koniec zapach starej benzynki, to fakt zapach żółtej pamiętam do dziś ![]() https://www.youtube.com/watch?v=UfrLgxfK9rw |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Dzięki, super opowieść. Jutro dziadkowi puszczę bo on też nigdy nie był na urlopie. tylko w warsztacie dłubał przy starych motorkach.
![]() |
#616 |
![]() |
![]()
Było już może nie wszystko ale na pewno wiele, w tym gl1200. Miało być RT1200 i zajebiście wiedziałem że to właśnie będzie to aż się nie przejechałem. Bokser w Gs jest super. 1100rt to już było mniej fajne. 1200rt mnie uśpiło po 5km. Chyba za dobre na mnie.
No i jest Wasyl. Pierwszy motocykl, któremu nadałem imię. Autoprezent na 50tke. Narazie się zapoznajemy - pierwsze 500km za nami. Jestem pozytywnie zaskoczony. Spalanie przy tej masie, gaźniku i piecu 1340cc wychodzi w punkt 6l/100. Myślę że rewelacyjny wynik. 1995 road king, ponoć 31tys mil, evo, gaźnik, kierunki jak w BMW ![]() Wypieprzylem spacerówki, muszę skrócić szybę, dołożyć grzane manetki i pomalować parę detali na czarno bo ciut sporo tego chromu. Tym co mówią że nie jedzie, nie skręca, nie hamuje. Nic nie powiem poza tym by mniej czytać a więcej poznawać.
![]() |
#617 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2020
Miasto: DTR
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 20 godz 9 min 46 s
|
![]()
Czy ja mogę zapytać po ile są bilety i w jakich godzinach można zwiedzać ?
Jest wątek o muzeach a tu można by kupić karnety roczne bo kolekcja się zmienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Gratuluję żelastwa, wsteczny ma
![]()
![]() |
#620 |
![]() |