|
|
#871 |
![]() |
bieżnika było sporo ale konsystencja ebonitu. pamietam, ze dostał nowe Maxxis-y w rozsadnej cenie
|
|
|
|
#872 |
![]() |
musiałem być w poprzednim życiu bardzo złym futrzakiem jeżeli bogowie postawili na mojej drodze tego il demone. jak mi się już skończą włoskie przekleństwa to wsiądę do rakiety i odlecę...
ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z pracą przy MP3? nawalił układ blokady zawieszenia przedniego i serwomechanizm hydrauliczny samopoziomowania, wiec jest grubo...
|
|
|
|
#874 |
![]() |
i tak to powinno z fabryki wyjechac bo wsuwany pizdryk dla wartosci 30A to nie jest dobry pomysł. w tej sztuce tez cała okolica czerwonej wtyczki i bezpiecznika przegrzana i podtopiona - klasyka gatunku. jutro ciag dalszy porządków w elektrowni
|
|
|
|
#875 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: XR 600
Online: 3 tygodni 1 dzień 20 godz 11 min 57 s
|
Kumpel kiedyś w Olkuszu walczył z takim 3kolowcem -ogarnal ale naszukal się w uj -mocno to skomplikowane
|
|
|
#876 |
![]() |
taka sobie srednia wloska papranina - psuje sie zawsze to samo. zdejme AT to wskoczy to. juz 125ccm w ofercie nie ma. nie wiem jak to sprawne jedzie ale suche 200kg wiec pewno bez szalu. ten pomimo gaznika ma cyfrowe programowalne moduly od zawieszenia, ktore trzeba diagnozowac i stroic. bedzie wesolo i zapewne niecenzuralnie czasami
![]() po odpaleniu cos sie tlucze w napedzie wiec to nie jedyny problem tego sprzeta
Ostatnio edytowane przez szynszyll : 31.01.2025 o 03:59 |
|
|
|
|
|
#877 |
![]() |
MP3 530hp jedzie zacnie ale jest potwornie drogie i naćkane elektroniką - brak mi wiary w trwałość tego sprzętu.
|
|
|
#878 |
![]() |
wziolem to tylko dlatego, ze z rodziny stalych klientow. 500 pewno jedzie ta jest 125 co ma na papierze 15KM, z ktory pewnie juz kilka zdechlo. to kiepsko jedzie przy 1/2 tej masy
tradycja podsyca płomień, to nie jest czczenie popiołów - jak powiedzial Gustaw Mahler - kto z Was jeszcze pamieta Lark-a?
Ostatnio edytowane przez szynszyll : 31.01.2025 o 09:00 |
|
|
|
|
|
#879 |
![]() |
Chyba mam jeszcze
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#880 |
![]() |
mam i ja
|