![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Hiszpania to modna destynacja. Planuję się doturlać z rodziną i z psem na 4 kołach w tym roku, tylko na północ. Pewnie będzie jak zwykle:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
To jedna opcja z kilku. Transport motocykla z Warszawy lub Wrocławia do Girony, więc blisko Pireneje.Motocykle dostępne na miejscu 14-22 czerwiec . Koszt w obie strony 700€ + przeloty . Motocykl jedzie z ciuchami i bagażami. Szukam kompana do wyjazdu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Nie taniej i/lub ciekawiej coś na miejscu wynająć? Jak byłem w końcówce listopada na Costa Bianca, to leciała babeczka na wpół wbita w skórzany kombinezon i z kaskiem przy plecaku. Nie bylo za bardzo czasu i możliwości by dłużej pogadać, ale widać, że są opcje.
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: Świątkowa Wlk.
Motocykl: RD07a
Przebieg: 95 tys.
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 4 godz 22 min 30 s
|
![]() Cytat:
W zeszłym roku, końcówką maja wróciłem na większą objazdówkę hatchbackiem w zestawie 2 + pies. Świetna sprawa. Rozstrzał temperatur w dzień od +7 do +25 (nie śmigałem po górach). Chętnie pomogę jak się pojawią jakieś pytania. ..a z zaproszenia do Katalonii chętnie skorzystam, jak będę przejazdem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czy na początku września ktoś planuje jakies wyjazdy | buzka11 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 23.08.2021 10:33 |
Ktoś pomyka w tym roku do Murmańska? | olecki79 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 11.05.2015 14:33 |
Rajd Pałuk dla endurowców ect...jeśli ktoś z bliska zapraszam! | Kwachu | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 13.11.2009 22:21 |