Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 05.01.2025, 21:08   #1
Africa Tigg

Africa Tigg's Avatar

Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
Africa Tigg jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 10 godz 39 min 30 s
Domyślnie

Lubiłem oglądać zdjęcia z Ukrainy autora tego wątku pomijając treści negatywnie nacechowane, ale wrzuty innych osób to już jest przeginka.
Nożami dźgają i Polacy, i Ukraińcy, i Ruscy, i wszystkie inne narody - wiem to z własnej roboty i sprowadzanie tego zachowania tylko do jednej nacji, to czysty idiotyzm.
Fassi Polacy też biegają z nożami, nawet nastolatkowie, i nawet doprowadzają do śmierci innych przy ich użyciu - sporo jest tego przykładów, niestety to narasta.
I to że mam takie zdanie, to nie wynika z tego, że nie kocham Polski, Polaków itd. - jak to lubi stosować taki zabieg pewna bardzo "patriotyczna" partia, tylko z mojego codziennego doświadczenia zawodowego.
ps. ciekawe kiedy pojawi się info na forum o "pacholętach" szwedzkich, litewskich, ruskich, czeskich, tureckich, austriackich, niemieckich i pozostałych też, których narody dokonały w przeszłości mordu na Polakach, a więc te "pacholęta" mają już we krwi mordowanie innych...
Africa Tigg jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05.01.2025, 21:32   #2
Melon

Melon's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
Melon jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 2 dni 16 godz 19 min 20 s
Domyślnie

Nie pomijaj treści negatywnych w tym temacie tylko przytaczaj argumenty, że tak nie jest bo tylko oceniasz czyjąś wizję teraźniejszości. Czy to jest trudne przytoczyć fakty, że ktoś się myli czy łatwiej oceniać kogoś ? Zastanów się bo to widzi reszta świata, jesteś na wizji.

Zasady Postowania