Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > KTM

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 02.12.2024, 09:09   #1
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 9 miesiące 4 tygodni 8 godz 25 min 20 s
Domyślnie

Warto może jakieś dłuto elektryczne na forum zakupić?

Znalazkem wywiad co może być dalej z ktłomem. Wrzućcie w translatora.

https://www.derstandard.de/story/300...em-geld-kommen

I motocyklista żurnalista mówi w języku wroga. . może da się polskie napisy włączyć?

https://youtu.be/S7XW8kEfAeU?

Właśnie dziś VW rozpoczął strajk aby nie zamykać fabryk. Nie pójdę dziś do roboty u rolnika. Niech ten podły kapitalista poczuje mój brak i może zrozumie że ma mi dać podwyżkę

Jak Czarny pisał, w zarządzie vw siedzi baba (land Sachsen Anhalt ma 30 proc udziałów) i jest gorąca przeciwniczką samochodów jakichkolwiek. Nie ma prawa jazdy i chcę aby wszyscy jeździli pociągami i rowerami.

Trzymam kciuki aby to wszystko splajtowało. Niemcy rozumieją swój błąd dooiero po totalnym upadku. Jak w kwietniu 45 wierzyli w zwycięstwo ostateczne, tak teraz jeszcze wierzą że VW uratujemy dotacjami i Esamochod wygra cały świat.

Potrzebny w gospodarce 30 kwietnia 45. Wszyscy managierzy z EV ideologia mają odejść i będzie restart, albo chińczyk nas kuoi za grosze.

Ps. Czytam że toyota ni ma nacisków politycznych na EV. Sprzedali w tym roku ich tylko 100 tys.

40 proc ich sprzedaży to hybrydy i na nich robią najlepsza kasę.
niż tego co zrobiłeś.
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02.12.2024, 09:24   #2
mdxmd

Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
mdxmd jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 59 min 20 s
Domyślnie

no cóż powoli wracamy do korzeni, ja z wypiekami na twarzy zaczynam oglądać relaksujące wyprawy na Royal Enfield 350classic, przypuszczam, że w niedługim czasie to będzie szczyt marzeń w UE bo cała reszta motocyklistów będzie mogła sobie pozwolić na turystykę zontes 125 i ta turystyka to " z i do pracy" Mój tato daawno temu kupił SH125, na którą długo odkładał aby nie treptać pieszą 7km z wioski do autobusu, który zabierał go do pracy, generalnie motocykl był narzędziem do życia a nie relaksu... może dlatego, że w tych czasach to ciągle było się zrelaksowanym a pojęcie stresu było tylko w filmach S/F, które w TVP puszczali 1 film 1x do roku przed świętami.

wracając do tematu to KTM ma swoją grupę odbiorców, która jest niedostępna dla innych producentów no ale jak sprzedali się chińczykom to Ci ostatni oferują to samo tylko o30% taniej.
mdxmd jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02.12.2024, 09:30   #3
Emek
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24

Emek's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Scyzortown
Motocykl: No Afrika anymore
Emek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 rok 7 miesiące 1 tydzień 6 dni 14 godz 11 min 25 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał fassi Zobacz post
Trzymam kciuki aby to wszystko splajtowało. Niemcy rozumieją swój błąd dooiero po totalnym upadku.
Polacy zrozumieją ich błąd zdecydowanie szybciej. Całkiem spora część produkcji jest powiązana z Polską. Nie do końca wiem czy wiesz za co trzymasz kciuki ale jakbyś nie wiedział to za plajty polskich producentów i dostawców między innymi.
Emek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania