|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 8 godz 25 min 20 s
|
![]()
Warto może jakieś dłuto elektryczne na forum zakupić?
Znalazkem wywiad co może być dalej z ktłomem. Wrzućcie w translatora. https://www.derstandard.de/story/300...em-geld-kommen I motocyklista żurnalista mówi w języku wroga. . może da się polskie napisy włączyć? https://youtu.be/S7XW8kEfAeU? Właśnie dziś VW rozpoczął strajk aby nie zamykać fabryk. Nie pójdę dziś do roboty u rolnika. Niech ten podły kapitalista poczuje mój brak i może zrozumie że ma mi dać podwyżkę ![]() Jak Czarny pisał, w zarządzie vw siedzi baba (land Sachsen Anhalt ma 30 proc udziałów) i jest gorąca przeciwniczką samochodów jakichkolwiek. Nie ma prawa jazdy i chcę aby wszyscy jeździli pociągami i rowerami. Trzymam kciuki aby to wszystko splajtowało. Niemcy rozumieją swój błąd dooiero po totalnym upadku. Jak w kwietniu 45 wierzyli w zwycięstwo ostateczne, tak teraz jeszcze wierzą że VW uratujemy dotacjami i Esamochod wygra cały świat. Potrzebny w gospodarce 30 kwietnia 45. Wszyscy managierzy z EV ideologia mają odejść i będzie restart, albo chińczyk nas kuoi za grosze. Ps. Czytam że toyota ni ma nacisków politycznych na EV. Sprzedali w tym roku ich tylko 100 tys. 40 proc ich sprzedaży to hybrydy i na nich robią najlepsza kasę.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 10 godz 59 min 20 s
|
![]()
no cóż powoli wracamy do korzeni, ja z wypiekami na twarzy zaczynam oglądać relaksujące wyprawy na Royal Enfield 350classic, przypuszczam, że w niedługim czasie to będzie szczyt marzeń w UE bo cała reszta motocyklistów będzie mogła sobie pozwolić na turystykę zontes 125 i ta turystyka to " z i do pracy"
![]() wracając do tematu to KTM ma swoją grupę odbiorców, która jest niedostępna dla innych producentów no ale jak sprzedali się chińczykom to Ci ostatni oferują to samo tylko o30% taniej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Polacy zrozumieją ich błąd zdecydowanie szybciej. Całkiem spora część produkcji jest powiązana z Polską. Nie do końca wiem czy wiesz za co trzymasz kciuki ale jakbyś nie wiedział to za plajty polskich producentów i dostawców między innymi.
|
![]() |
![]() |