![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 46 min 30 s
|
![]()
Nie no wiem że Evo miał laski popychaczy.
Nie wiedziałem że TwinCam też nie ma ma wałków w głowicach. Musze doczytać. A przy okazji co powiecie o V-rodzie? I jeszcze jedno pytanie. Model Switchback. Czemu one takie relatywnie niedrogie w stosunku do reszty? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Miałem przyjemność kiedyś pojechać na spotkanie (zebranie) pewnego klubu HD. Trasa około 170km w jedna stronę. Kolega miał dwa Elektrę i V-roda.
Ciągnie to zarąbiście. Był założony Power Commander. Jechałem w strasznym stresie ![]() Dobra trzy. Co chwila tankowanie ![]()
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Miałem Night Roda VRCDX 2008 - kupiłem w ameryce z cleantitle i 4700mil przebiegu. Jak dla mnie to był bomba mega zapierdalacz bardzo fajne moto.
Mógł spalić 6l ale mógł też 11 jak kto lubi. Jedyne co w nim kulało jak dla mnie to przedni zawias ja trochę kombinowałem ze sprężynami na gładkim szedł jak burza na kiepskich drogach było nijako. Niestety sprzedałem taki był czas, dzisiaj strasznie trzymają cenę.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Harley Davidson Pan America :) | wooocash | Inne - dyskusja ogólna | 37 | 31.07.2021 16:53 |