![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() |
![]()
Ja przeciwnie , nie po to wymyślono asymetrię żeby się amerykanizować i robić płasko.
Zdecydowanie wolę widzieć np ludzi idących poboczami często na czarno/ciemno a po to właśnie ta asymetria powstała. Jeśli światło rozkłada się idealnie jak reflektor jej nakazuje to nie ma możliwości oślepiania co często się dzieje w kiepskich produktach które zamiast ładnego i równego odcięcia wysyłają plamę świetlną która po prostu leci do przodu. Także od jakości zależą efekty, ta w przypadku philipsów jest bardzo dobra. Jest tylko mały niuans , tylna część z nóżkami do kostki jest dłuższa o jakieś 3mm co w trójce z telewizorem ma znaczenie ale nie stanowi jakiegoś problemu. Jest ciasno przy zakładaniu kostki za sprawą stelaża czachy. Jeśli uważasz że za jasno świecą to zlikwiduj wszystkie jeżdżące po drogach ledy , one też mocno świecą , robią dokładnie to samo. Jak wiadomo ostrożnie podchodzę do nowinek , lubię sprawdzić czy przetestować i mieć własne zdanie bez opierania się na bajkach marketingowych. Sprawdziłem, przetestowałem , już wiem. Ale każdy niech sobie tam po swojemu.
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ciekawi mnie czy do VFRy jak założę zaślepkę też da się założyć?