![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 19 godz 55 min 44 s
|
![]()
A ja Wam powiem, ze każda dupa jest inna
![]() Tak samo jest z kaskami - nie kazda czaszka ma takie samo wykorbienie i nie kazdemu na bance Shoi bedzie lezal jak na miare szyty ![]() To samo tyczy sie reszty akcesoriów...moim zdaniem to jest wlasnie szycie maszyny na miare pod samego siebie..kazdy jest indywidualny i o to moim zaniem chodzi ![]() Dzis sam uwazam, ze mnie osobiscie grzane manety nie sa potrzebne tak jak i swiatla awaryjne....kiera lezy w lapkach super, nie jest za gruba itd. a swiatla awaryjne ech..... Morał jest taki ze nie ma co sie spierac o pewne "niedociagniecia" ale wyrazac tylko swoja opinie o nich bez przekreslania produktu innym chetnym by je nabyc ![]() Ps Spytajcie Jojny i Kajtka o temat zamiany miedzy nimi kanap !!! A Ty Myku nie panikuj bo na kanape na bank chetnego znajdziesz wsrod forumowiczow....ile za nia chcesz i dlaczego tak drogo ![]() Pzdr bambusy ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kanapy Zet Johny`ego - Motokanapy | Zet Johny | Motokanapy | 1060 | 23.04.2025 20:44 |
Wypełnienie kanapy | Wojak | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 2 | 19.03.2010 08:41 |