![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Rańsze w Polszy Ciut Ciut
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 12 godz 43 min 42 s
|
![]()
Zabrałem dziś młodego na spotkanie z Historią,
nie wiem jak wiele zrozumiał z tego o czym opowiadałem, ale w oczach widać było głębokie wzruszenie. Dodatkowo zrobiliśmy rekonesans dojazdu od strony ekspresówki oraz starej 19 dziewiętnastki. Od starej 19 jest bezpośredni dojazd po czarnym, choć wąziutko. Sam teren ogrodzony, pomimo, że dzisiaj nie było żadnych prac, brama wjazdowa była otwarta, mały parking gotowy, część alejek gotowa, dookoła pomnika wykonane szalunki pod wylanie schodów, pierwszy stopień już jest. W czasie, w którym byliśmy przewinęło się dość dużo odwiedzających. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]() ![]() Musimy w tych pie...nych czasach walczyć co by historia była taka jak była. Dziś poznałem dziadka co to przeżył... ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 19:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 09:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 13:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.07.2009 23:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 12:06 |