|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2022
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 1290 Super Duke R; R1250 GSA; 990 Adventure; MZ 251
![]() Online: 5 dni 12 godz 55 min 38 s
|
![]()
Stałem przed tym samym dylematem.
Też uwielbiam KTM, miałem 990 Adv i 1290 SDR. Sprzedałem 990 z zamiarem odświeżenia i bardzo chciałem kupić 890 ale ostatecznie zdecydowałem się na Tenere 700. Na ten moment nie żałuję.
![]() |
#2 | |
Miasto: Krzyż Wielkopolski
![]() Online: 6 dni 18 godz 43 min 50 s
|
![]() Cytat:
![]() do mnie jednak bardziej przemawia ktm. Gdybym trafił ma takiego jak kolega Babel byłbym w 7 niebie. Jedyne co zostało by mi do założenia to kufry i jakaś olejarka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2022
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 1290 Super Duke R; R1250 GSA; 990 Adventure; MZ 251
![]() Online: 5 dni 12 godz 55 min 38 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki za propozycje. Wszystko jest ładnie i pięknie, myślę że takich egzemplarzy to ze świecą szukać. Mnie natomiast interesuje 1- 890 2-kufry alu (z możliwością przytroczenia namiotu i karimaty na górę, zrobienia z nich stolika krzesełka itd), wyposażenie masz niemal bliźniacze do mojej 990 czyli wszystko czego potrzebuje, reszta siedzi w głowie:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
A Deserta X skreślacie ze względu na cenę czy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie miałem nawet przyjemności spotkać w realu. Nie rozwodząc się za wiele powiem że
1- 990 skradła serce i tak już zostanie (to stan umysłu ![]() 2- nie chcę walczyć z motocyklem (choć to też część przyjemności) chcę czuć się pewnie i stabilnie przy moim niewielkim wzroście i kontuzją która ze mną już zostanie Jeśli ktoś nie potrafi jeżdzić mając przy tym olej w głowie na ktm jeżdzi jak komarkiem Jeśli kierownik potrafi to wszyscy wiedzą co potrafią te sprzęty |
![]() |
![]() |