![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Warszawa
Motocykl: loading...
Przebieg: wtv
![]() Online: 3 miesiące 4 dni 14 godz 12 min 20 s
|
![]()
Ten minerał przekładniowy tylko całą felgę fajda.
Ale skuteczny w smarowaniu jest, to prawda.
![]() |
#2 |
Administrator
![]() |
![]()
Mazurkasie , tak używałbym gęstego oleju bo to działa i praktycznie nic nie kosztuje.
Ale przecież każdy robi co chce i używa co mu pasuje. Jak policzyć koszt psikadeł to może przekroczyć wartość łańcucha nie smarowanego. Czasem eksperymentalnie zrobiłem jedno smarowanie a to białym smarem , a to olejkiem w psikadle , potem znowu raz super profesjonalnym sprejem. Przebiegi do kolejnego smarowania podobne a czy skuteczne skoro na hipolu zrobiłem te 60 tyskm? To na sprejach musiałbym minimum 80 tys zrobić by uznać że mają jakikolwiek sens. W rowerach też stosuję hipol , w moim łańcuch ma blisko 10tyskm i ma się całkiem dobrze ( syn dolatał do ok 12tyskm ale on radykalniej eksploatuje) . A w sklepie rowerowym słyszałem że 3-4tyskm to teraz norma dla łańcuchów.
AT03 Ostatnio edytowane przez Dzieju : 10.03.2024 o 06:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ktm 390 super adventure albo adventure R | zylek | KTM | 10 | 30.11.2022 11:36 |
Michelin Anakee Adventure | Melon | Hamulce, kola, opony | 26 | 12.06.2021 23:07 |