![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() |
![]()
Założyłem Koledze nowy temat. Fotki i jakiś drobny opis wrażeń z wyjazdu będzie mile widziany.
![]() Tytuł wątku mogę zmienić, jakby co. ![]()
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Po prostu FAT to takie "podróżniczo-poradnicze" miejsce więc pomyślałem, że zapytam. Dziękuję więc za założenie osobnego tematu.
Choć mam obawy, że ta Tesla w tytule może działać na niektórych Forumowiczów jak "płachta na byka" ![]() Fotki wstawię i coś napiszę po powrocie (może nawet jakiś krótki raport i fotki "live" będą). |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 17 godz 59 min 52 s
|
![]() Cytat:
![]() W ogóle zajebiście, że ktoś gdzieś jedzie. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Powód wyboru takiego środka transportu po tej wyspie jest prozaicznie prosty:
1. Mam darmowe (wiem zaraz ktoś przyjdzie i powie, że nie ma nic za darmo ![]() 2. Elektryki (a Tesla w szczególności) to zayebiste samochody ![]() 3. Nie ma problemu z przestawieniem się z własnego samochodu na wypożyczony (po prostu wsiadasz i od razu wiesz co gdzie jest i jak działa). Ale dość o EV tutaj i prosiłbym raczej o tips and tricks na temat Islandii, a nie żarty o EV (nie ten temat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Bory Tucholskie, Warmia i kawałek Mazur, rodzinnie. | CzarnyEZG | Polska | 2 | 03.07.2022 09:41 |
Czarnogóra i Albania rodzinnie - co tam w ogóle jest do zwiedzania? | ArturS | Przygotowania do wyjazdów | 10 | 28.07.2019 07:05 |
Transport do Islandii / Wynajęcie auta na wyspie. | jorge | Przygotowania do wyjazdów | 18 | 16.02.2017 01:05 |