|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 1 godz 2 min 18 s
|
![]()
Tak, tak, wiem, że czekacie z niecierpliwością
![]() Nad ranem, gdy miły sen został ze mnie dosłownie wybity dźwiękiem dzwonu pobliskiej fary wygramoliłem się z namiotu w celu zrobienia bilansu zysków i strat oraz zastanowienia się w którą stronę jechać. Pakuję mandżur, licząc, że gospodarze się obudzą przed moim wyjazdem. Jeszcze spali. Ruszyłem nie pożegnawszy się. Wrócę tam jeszcze. Mega ekipa. Zamek krzyżacki w Golubiu-Dobrzyniu prezentował się zacnie z tej perspektywy więc postanowiłem go… nie oglądać. ![]() Walę dalej po skosie w północną -wschodnią górę. Pojechałem to dużo powiedziane. Wystartowałem, ale nie wiedziałem, gdzie jechać. No pewnie, że do przodu, ale do którego przodu? Taksiarskie korale, fajne co nie? ![]() Po skosie do góry. Przez Polskę. Kierunek Mazury. Przyjemnie się jedzie. Jadę wolno. Nie spieszę się. Wreszcie się nie spieszę. Widzę interesującą drogę wiec skręcam, a jak przestrzelę to zawracam i wjeżdżam. Przyjemne szuterki. ![]() ![]() I tak mnie te przyjemne szuterki wciągnęły, tak zauroczyły, że jakoś tak niespodziewanie dojechałem tam, gdzie nie planowałem: ![]() Wreszcie są. Prawdziwe Mazury. ![]() ![]() ![]() Jest absolutnie fantastycznie. Tak może być tylko kiedy kiedy głowa jest spokojna. I nic cię nie goni, Jedyne co wyznacza "tu i teraz" to droga przed tobą. ![]() ![]() Śniardwy. ![]() Tym razem meta wypadła tu: Ukty – pod stalowym mostem: https://www.google.pl/maps/place/Pol...3v3r?entry=ttu Było nieźle. Polecam.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2017
Miasto: Mrągowo
Motocykl: XR4
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 18 godz 32 min 32 s
|
![]() Cytat:
fajny ten camping. miałem okazję i przyjemność skorzystać z noclegu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 17 godz 59 min 52 s
|
![]()
RBK Co to za rejestracja? Przyznam, ze nosi mnie z ciekawości.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Byłem w mieście na eL, czyli Lwów znów. | CeloFan | Trochę dalej | 8 | 29.04.2019 19:57 |
Proszę Pana jak Pan szuka uniwersalnej opony to ja polecam Heidenau... Dziurawy asfalt i troche szuterku. Czyli jak w sierpniu 2016 byłem na Ukrainie | Pils | Trochę dalej | 9 | 15.10.2016 22:02 |
Fogary, połoniny i szuter czyli jak we wrześniu 2014 byłem w Rumunii | Pils | Trochę dalej | 2 | 26.04.2015 21:39 |