![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
W zeszłym roku kupiłem drugi identyczny (po odświeżeniu) za 1000 PLN i też bez zastrzeżeń. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Mam pytanie o S10e bo jak patrzę to ma on poniżej 6 cali. Jak jest z działaniem po takich 4 latach - chodzi mi o to ze na ogół androidy po 2-3 latach zaczynały mulić, a jak nie dostawały już aktualizacji to zupełnie im dalej tym gorzej. To moja wiedza sprzed paru lat. Jak jest dzisiaj?
Miałem oppo a96 (tzn mam nadal ale leży) i nie miało żadnych problemów ale używałem tylko półtora roku. Męczył mnie trochę gabaryt tego, 6,7 cala. Pozdrawiam Zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
no dlatego wymieniłem, bo nie znalazłem godnego następcy w rozsądnej cenie.
Podobnie u mnie robi bez zająknięcia od tych 4 lat, jezdzil na moto, jezdzi na rowerze, zdarzyły się zamoknięcia i zawilgocenia - absolutnie bez zarzutu. Na szybie żadnej rysy, złącza mimo intensywnego używania cały czas w porządku (co prawda od roku używam już słuchawek po BT). Audio to jeszcze jedna zaleta tego modelu: jest LDAC oraz tradycyjne gniazdo słuchawkowe. |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 8 godz 8 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |