![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()
W sumie to jak jest fajna impreza to i wspomnienia są przyjemne. Miejsce jest zarąbiste. Atmosferka wspaniała. Taki rajd to było dla mnie coś zupełnie nowego. I mimo żeby się tam dostać trza było przebyć szmat drogi to warto było.
Niedziela. Po mgłach i siąpidle ani śladu. Pogoda i widoki jak marzenie. Okolica pikna. Wracamy do domu. Wtaczamy się wjazdem na autostradę do Wrocka. Na poboczu srebrno niebieski wózek a przed nim służba mundurowa sięga po lornetkę. Oki wszystko jasne. Pasy wiszą luzem. Pani sierżant, (piękna kobieta) a może aspirant recytuje formułkę kończącą się dość drastycznym: dwa punkty i sto złotych. Widok z komunikatem wogóle nie pasują. -No nie tak miło już było a tu sru.....ładny epilog -Panie choć pan tu. Zaczyna się jazda -Nie no Pani oficer, upomnienie , pouczenie....i takie tam a nie odrazu z grubej rury. - Taryfa jest tylko jedna, nie ma uznania... -No nie my tu rajdowcy , mistrzowie Puchary stoją na półce przy szybie, jak lans to lans. -A które miejsce -No pierwsze i drugie - A co to za zawody - motury, enduro, błoto, adventure i takie tam - próbujemy wszystkiego - No to pokarzcie te kobyłki ...też moturem ganiam Trochę nam uszy staneły - Kawa 636, dobra lećcie spokojnie, tym razem wam daruje bo normalnie to ja wredna jestem.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Export ponad 370kg żywca do Shqipërii | Orzep | Trochę dalej | 69 | 27.02.2014 10:48 |
Jak zostałem kloszardem | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 17 | 25.08.2010 23:46 |