|
![]() |
#1 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Jaaazda
![]()
![]() |
#2 |
orange crush
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Motocykl: XL600V
Przebieg: ogromny
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 7 min 58 s
|
![]()
Ja wohl.
Mieliśmy wykupione assistance delux i wojadżera w PZU. Brat ze złamaną ręką wracał z wojadżera a ja z jego assistance miałem opłacony lot z Wrocka do Erzurum. Co ciekawe assistance pokrywa koszty transportu moto tylko do 180 EUR za to 100% za transport kierowcy zastępczego i jego hotele w drodze powrotnej (spanie do 50 EUR). Prawde mówiąc koszt samolotu (4500 zł) hoteli i benzyny to wychodzi jakieś 80% wartości teresy, gdyby była opcja żeby PZU przelało mi tą kase zamiast liniom lotniczym to bym sie zastanawiał nad sensem jechania tam jeszcze raz. Bardzo żałowaliśmy że nie mamy wykupionego czegoś w rodzaju DAS, teraz będąc już w Polsce nie mamy zbytniego przełożenia na to jak sprawy z pokryciem kosztów związanych z wypadkiem się potoczą. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
We wrzesniu na Sycylie | dj.1 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 13.06.2014 14:46 |
Ruminia we wrześniu | mihoo | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 07.08.2013 12:42 |