![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() PietiaBBi - mi się pomieszało, nie rebelhorn patrol miał ciasne rękawy a któraś inna jeszcze. Patrol był naprawdę ciężki - to pamiętam bardzo dobrze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
![]() |
![]()
W rękawach od przodu jest suwak wentylacyjny , a z tyłu nie widzę wylotu?
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Jak to jest to z Sympatexem to pierwsza ulewa u ruskich i przemokło to w pizdu. Mambrana tam jest chyba z papieru. Ja miałem komplet Rally i wody nie puścił a Filip w tym po prostu pływał. Zarówno kurtka jak i spodnie po prostu przeciekały i lało się chłopu do butów. Pierwszy lekki szlif zakończył żywot portek, puściły wszystkie szwy. Dobrze że miałem zestaw do szycia to pocerowałem i jakoś dalej pojechał. W mojej ocenie to jakościowy dramat albo wyjątkowo nieudany egzemplarz się trafił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Rękawice modeki mam z sympateksem. Dramat, woda leci w czasie deszczu a jak sucho to ręka się poci. Nawet jak chłodno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ogrzewacz turystyczny | GregoryS | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 07.12.2021 20:31 |
Szpej turystyczny do roweru | Babel | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 39 | 31.03.2016 23:42 |
Kombinezon tekstylny Course | Kubaandcom | Ciuch Afrykańczyka | 3 | 30.03.2015 12:25 |