![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Dzięki Wojtasa, jak znajdę to przymierzę choć to kurtała raczej poza budżetem.
Byłem w sklepie i trochę pomierzyłem: 1. Modeka Aeris - klasa taka jak extremadura, nie do końca wygodne odpinania paneli wentylacyjnych, jasny kolor tj szybkobrudzący ale są też inne. Ogólnie całkiem wygodna i w bdb cenie tj ca 850zł wyjściowo. 2. Modeka Panamericana I - wszystko fajnie ale jakieś ciasnawe rękawy i nie lezała idealnie. 3. Modeka Panamericana II - chyba idealna, miękki i wygodny materiał, zupełnie inna bajka niż RST Adventure. Jak druga skóra, bardzo fajna podpinka ocieplająca w postaci softshella jakby. Żadnych zastrzeżeń, może trochę obawa czy nie za słabo z wentylacją. 4. Held Hakuna - robiłem sobie mocne nadzieje z nią związane, podczas przymiarki okazała się średnio wygodna i zdyskwalifikowały ją jakieś durnie wąskie rękawy - a nie mam łap jak Popeye. 5. Rebelhorn Patrol - jakby ktoś ołowiu nasypał do kieszeni. NIE. Poza tym krój specyficzny, niezbyt mi leżał.. Kurtka ładna i ogólnie dobrze się prezentuje ale... Typy - Aeris z tańszych, Panamericana II z droższych (sporo droższych) - ale jako że jesień, to jest pole do targowania. Pytanie do obytych - mam uraz po farbujących rękawicach ale wiele osób zachęcało to tego aby się przyjrzeć - SHIMA Horizon. Ma ktoś? Zna ktoś? Dobre do? Bo cena z tych przystępniejszych. Pozdrawiam zimny |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Piotrków Tryb
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 19 godz 16 min 38 s
|
![]()
Held Hakuna i spodnie Matata.
Materiał to Cordura, po całości a nie newralgiczne miejsca, bardzo przewiewna, może nawet za bardzo jak sie planuje północne rejony na wojaże. Mnóstwo kieszeni, dużo akcesoriów. Podpinka daje radę, ja nawet używam jej jako kurtki na biwakach. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ogrzewacz turystyczny | GregoryS | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 07.12.2021 20:31 |
Szpej turystyczny do roweru | Babel | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 39 | 31.03.2016 23:42 |
Kombinezon tekstylny Course | Kubaandcom | Ciuch Afrykańczyka | 3 | 30.03.2015 12:25 |