![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Lwy nie tylko w złym stanie ale również ze zmienionymi tarczami. Czemu mnie to nie dziwi. Przegapiłem ten wyjazd, chętnie bym pojechał z wami, żałuję.
Atomek tak trzymać. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 4 min 39 s
|
![]() Wasze deklaracje wspólnego wyjazdu w klimacie tego wątku są dla mnie budujące. Lubię tam sam się poszwędać, ale publikuję wszystko, co tam zastaję również po to, żeby zachęcić innych. Nie ukrywam, że od lat zbieram ładne odcinki dróg gruntowych prowadzących do wielkiej historii, pozwalających połączyć dwie pasje. Przyjdzie czas, że zepnę je jakimś pomysłem i dzida! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 19:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 09:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 13:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.07.2009 23:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 12:06 |