![]() |
#38 |
Moderator
![]() |
![]()
U mnie od kilku tygodni na głowie Raven Ipsum Carbon. Udało się wyrwać na 24MX za 750 PLN po tym jak omyłkowo dorzucili do dobrej promocji kod na kolejne 15%. Dzisiaj do kupienia za 900 PLN więc chyba sporo taniej niż ten Acerbis, a...
...no właśnie. Porównałem sobie te dwa kaski po przeczytaniu Twojego posta i miałem niezłego mindfucka oglądając ich zdjęcia bo wyszło na to że to ten sam produkt pod różnymi brandami. Leciutki, wygodny (L 59-60 na łbie 60), mega przewiewny (za to też głośny, no ale to kask MX), lepiej siadają na nim gogle niż na moim poprzednim Airoh Commander, ma dobrze wyprofilowany i działający daszek. Wyściółka wygląda na delikatną, pewnie chodziło o maksymalne zbicie wagi całości, zobaczymy jak to się zachowa po kilku praniach. p.s. nadaje się do szerokiego spektrum zastosowań ![]()
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Materac ..... lekki i mały | Rychu72 | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 136 | 23.01.2023 19:41 |
Karpaty Ukraina na lekki off 13-16.07 | skwarek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 01.07.2017 11:34 |
Lekki teren w Dzień Niepodległości | Pils | Polska | 16 | 19.11.2012 22:33 |