|
![]() |
#1 | |
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
Dziękuję! Na razie posprawdzam co umie mój Garmin. Kupiłem w w zimie, dokupiłem nowe aku OEM, dorobiłem uchwyt, mam zainstalowany na moto - słowem, trochę szkoda mi zachodu aby go wymieniać. Ale TomTom na czarnym podobno robi tak samo lub własnie lepiej. Na razie potestuję się z Garminem, w razie do podeślę dwa punkty na ![]() Z Calimoto zapoznaję się - wygląda naprawdę ciekawie ta aplikacja! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 4 godz 21 min 33 s
|
![]()
Dobry jest też kurviger.de.
Można wytyczyć obszar (od miejsca pobytu), w którym chcemy wyruszyć (pętelkę), ilość kilometrów i jakie drogi chcemy omijać. Wyznaczoną trasę można przesłać do kompa i później do urządzenia. Działa nawet w podstawowej, nieopłaconej wersji. Często tak robię, bo jednak TomTom z planowaniem 'ekscytującej trasy' nie do końca tak dobrze sobie radzi jak kurviger.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Skąd naklejki do rd04 ?? | yuris76 | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 12 | 10.01.2016 12:24 |
Z serii: skąd to wypadło? Guma... | ozeh | Regularne czynności serwisowe | 4 | 15.03.2014 13:45 |
Skąd wziąć IGO? | Fausto | Mapy | 12 | 01.05.2013 11:32 |
Woda w oleju co, skąd jak ? | Pomorzanin | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 10 | 01.02.2013 13:12 |
skąd moc? | mad_leaf | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 3 | 13.04.2009 13:09 |